Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Uşakspor Maç Biletleri Satışa Çıktı! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Amedspor bu hafta sahasında konuk edeceği Uşakspor maçının biletlerini satışa çıkardı. Peki, Amedspor-Uşakspor maçı bilet fiyatları ne kadar? Haberimizde…

Amedspor bu hafta sahasında

Amedspor Uşakspor Maç Biletleri Satışa Çıktı! Bilet Fiyatları Ne Kadar? Amedspor, konuk edeceği Uşakspor maçının biletlerini satışa çıkardı.

 

MUTLAK 3 PUAN HEDEFLİYOR

 

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da tüm gözler Uşakspor maçına çevrildi. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda aldığı 3 puan ile kapatan Amedspor, mutlak 3 puan parolasıyla maça hazırlanıyor. Amedspor, taraftarlarını bu maça gelmeleri ve takımı desteklemeleri noktasında çağrıda bulunuyor.

 

BİLET FİYATLARI NE KADAR ?

 

Karşılaşma için yoğun taraftarlar desteğine ihtiyaç duyan Amedspor’da maçın biletleri de satışa çıktı. Batı tribünü bilet fiyatları 100 lira olurken Doğu (Maraton) tribünü bilet fiyatı ise 50 lira olarak açıklandı. Karşılaşma 11 Şubat Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

 

Amedspor sosyal medya hesabından bilet satışlarıyla ilgili olarak, “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Uşakspor maçının biletleri satışta!” şeklinde paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım: