Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal: Şampiyon olacağız!

Iğdır yenilgisini unutan Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Soma mesaisi sürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, “Soma’da 3 puan alıp işi bitireceğiz. Bu takım şampiyon olacak” dedi.

Iğdır yenilgisini unutan Diyarbakır

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal: Şampiyon olacağız!

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor’un, beklenmedik Iğdır yenilgisi sonrası Somaspor mesaisine başladı. İdman öncesi oyuncularını toplayan Teknik Direktör Mesut Bakkal, oyuncularından Iğdır maçını unutmalarını istedi, Somaspor maçı için brifing verdi. İdman sonrası Amida Haber’e konuşan deneyimli teknik direktör Bakkal, beklenmedik Iğdır yenilgisi ve hafta sonu oynayacakları Somaspor maçı öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu.

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal: Şampiyon olacağız!

 ‘COŞKUYU ARTIRMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ’

Iğdır maçını değerlendiren Bakkal şunları söyledi, “Taraftarımızı üzdüğümüz için üzüldük. Buradaki o coşkuyu daha da arttırmadığımız için üzüldük. O yönde bir üzüntümüz vardı ama futbolda bunlar var. Bu oyuncularla takım buralara geldi, bütün çocuklara güvenim tam. 15 maçtır gelen bir galibiyet serisi var. Iğdır yenilgisini en başta kendi açımdan, kendi kariyerim açısından, devamlılık açısından, taraftarın üzülme açısından istemezdim. Biz duygularımızı hep yoğunlukla yaşıyoruz. Bunları biz bırakacağız artık, bunları bırakmamız gerekiyor. Çünkü şu anda 3 puan ve artı 12 golle biz lideriz. Bu bizim yaşamak istemediğimiz bir mağlubiyet, özellikle kendi sahamızda. Taraftarlarımız şunu unutmazsın ki bu takım bir Kastamonu’yu mağlup edip inanılmaz bir değişiklik yaptı. Ne yaptı? Puan farkını 6’ya çıkarttı. Arkasından da karşılıklı avantajı gole çevirdi ve biz gol barajında iyiyiz. Bu durumda bize bir galibiyet yeter gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.

 ‘TALİHSİZLİKLER YAŞADIK’

Amedspor’un her takımı yenecek güçte olduğunu ifade eden Bakkal, “Iğdır maçında talihsizlikler yaşadık. Kalecimiz talihsizlik yaşadı. Değişik bir maç oldu. Buradan Iğdır’ı da Serdar Hocayı da tebrik etmek gerekiyor. İyi mücadele ettiler ve kazandılar” dedi.

SOMA’YA AVANTAJLI GİDİYORUZ’

Geçmişi geride bıraktıklarını, Soma maçına odaklandıklarını ifade eden tecrübeli teknik direktör Bakkal, “Takılı mı kalacağız, yoksa önümüzdeki haftaya mı bakacağız? Önümüzdeki haftalara bakacağız. Çünkü bize o lazım. Onun coşkusu lazım. Oyuncularıma da söyledim. 15 maçlık getirimiz var, bunu da artık yaşadık. Takılı kalmadan gideceğiz, yeneceğiz. Aksaray maçıyla beraberlikten sonra da söylemiştim. Gideceğiz, yeneceğiz. Kimi yendik? İskenderun’u yendik. Ondan sonra da seri devam etti. Aynı oyunu oynayacağız. Peki oynayacaklar mı! oynayacaklar. Oyuncularıma güvenim tam, cevap vereceklerini düşünüyorum. Şimdi Soma’ya gideceğiz. Uğur’un cezası bitti, Batu daha iyileşti. Berk İsmail sarı kart cezalısı. Daha avantajlı bir şekilde Soma’ya gideceğiz” diye konuştu.

Amedspor Teknik Direktörü Bakkal: Şampiyon olacağız!

AMEDSPOR ŞAMPİYON OLACAK, BAŞKA ŞIK YOK’

Eski oyun formatını yakalamak istediklerini ifade eden Bakkal, “Benim istediğim bu maçlardan önce yakaladığımız oyun formatını yakalamamız gerekiyor. O coşkulu oyunu, istekli oyunu. Oyuncular önceki gün izinliydi. Bugün idmana başladılar. Hepsi iyiler, hiçbir şey yok, bunlara alışacağız. Bunlar bizim futbolda var. Bunlardan kaçamıyorsunuz. Hiç beklemediğiniz ve hiç umulmadık olaylar oluyor. Biz de kaleci hatası ile Kastamonu’da yendik. Onları şampiyonluktan oldular ama biz üç puan öndeyiz ve 12 averajımız var. İşi bitirebilecek bir takımımız var mı! Var. Bu takım şampiyon olacak. Bu takım Ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Bir de şunu unutmayalım, Iğdır’da en kaliteli takımların en iyi kaliteli oyunculardan bir tanesi. Bizim üzüldüğümüz bu tarafların önünde coşkuyu finali yapamadığımız için. Ama inşallah 5-6 gün gecikmeden sonra yine yaparız. Amedspor şampiyon olacak, bunun şıkkı yok. Bu takım hep yendi. Yenmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Diyarbakırlı sporseverler Amedspor maçını meydanlarda takip ediyor

‘Kazanma isteğiyle sahaya çıkacağız’

Oyuncularına sahip çıkan Bakkal, “Bu oyuncuların, bu grubun getirisini emeklerini hiçbir zaman görmezden gelemeyiz. Rakibi küçümsemiyorum ama kimle oynadık, en iyi lideri bizim bir altımız oynadık, şampiyonluk maçının yendik. Erzincan’da da yendik. Bu takım yeniyorsa yine yenecek. Her maça kazanma isteğiyle çıkan bir takımla çıkacağız. Bu bizim mağlubiyetten sonra her şeyi bitti demenin veya olmadığını göstermez. 3 puan avantajımız var. Artı gol avantajımız var. Bundan sonra bizim bir an önce 3 puan alıp işi bitirmemiz gerekiyor. Bu takım şampiyon olacak dedim, yine olacak diyorum. Hem camiaya yakışıyor hem de takımımdaki oyunculara yakışıyor” dedi.