Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

Amedspor, Soma deplasmanında Somaspor’u 1-0 mağlup ederek TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan etti. Maçın tek golünü 49. dakikada Oktay Aydın attı. Bu galibiyetle puanını 80’e yükselten Amedspor, ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu büyük oranda garantiledi. Diyarbakır’daki taraftarlar, aldıkları galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Şampiyonluk kupası 4 Mayıs’ta Menemenspor maçında kaldırılacak.

Amedspor, Soma deplasmanında Somaspor'u

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

 

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan Amedspor Manisa temsilcisi Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Soma Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı atakların yapıldığı maçın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

OKTAY AYDIN’DAN ŞAMPİYONLUK GOLÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk ekip Amedspor hızlı başladı. Maçın 49’un dakikasında sahneye çıkan Oktay Aydın, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.  Karşılamanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, Amedspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı.

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

SOMA İKİ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Ev sahibi ekip Somaspor karşılaşmayı 9 kişi tamamladı. Somaspor’da 68. Dakikada abdülkadir öksüz  ve 85.dakikada yiğit utku gök kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktı.

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

KASTAMONUSPOR EVİNDE KAZANDI

Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise Kastamonuspor, evinde Isparta 32spor’u 3-0 yenerek 2. Sıradaki yerini ve puan farkını korudu.

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

AVERAJLA ŞAMPİYONLUK…

Bu skorla Amedspor puanını 80’e çıkarak ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi. Amedspor ile Kastamonuspor arasında 10 gollük bir averaj farkı bulunuyor. Son haftada da averajın değişmemesi durumunda Amedspor resmi olarak şampiyon olacak.

AMEDSPOR ŞAMPİYON!

ŞAMPİYONLUK KUPASI HAFTAYA KALDIRILACAK

Amedspor 4 Mayıs’ta kendi evinde Menemenspor’u konuk edecek. Şampiyonluk kupası bu maçta on binlerce taraftar önünde kaldırılacak ve şampiyonluk kutlaması bu karşılaşmada gerçekleştirilecek.