Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor maçındaki o anı hakem görmedi foto muhabiri gördü! Bu da mı faul değil!

Amedspor, sahasında konuk ettiği Isparta 32 spor’u 2-1’lik skorla geçerken, maçtan sonra bile maçın hakemine tepki vardı. Tepkinin nedeni maçın 30. dakikasında Amedspor 1-0 üstünken, ceza sahası üzerinde rakibinin arkadan sert faulüne maruz kalan Amedsporlu Gökhan uzun süre pozisyonun penaltı olduğuna hakemi inandıramazken, gazetemiz muhabirinin o anları net şekilde fotoğraflaması Gökhan’ı itirazında ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkardı!

Amedspor, sahasında konuk ettiği

Şehmus Kızılaslan

Amedspor, sahasında konuk ettiği Isparta 32 spor’u 2-1’lik skorla geçerek çok kritik 3 puanı aldı.  Maçın 29. Dakikasında öne geçen Amedspor, golden hemen sonraki pozisyonda maçın 30. dakikasında yaşanan bir pozisyon ise akıllara durgunluk verdi.

Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan maçta Ceza alanı üzerinde Isparta 32 sporlu futbolcunun Amedsporlu Gökhan’a arkadan yaptığı sert faul neredeyse tribünden bile net görünmesine rağmen maçın hakemi görmemesi dikkat çekti. Pozisyona Gökhan uzun süre itiraz etmesine rağmen maçın hakemi oralı bile olmadı.

Bu pozisyona faul çalınması durumunda gole giden futbolcunun düşürülmesi kırmızı kart gerektirdiğinden Amedspor hem 1-0 önde götürdüğü maçta rakibi 10 kişi kalacak ve psikolojik olarak çökecekti hem de kazanılan penaltı vuruşuyla 2-0 öne geçme imkanı yakalayacaktı.

Verilmeyen Penaltı pozisyonun objektifimize takıldı

Dün gece oynanan Amedspor ve Isparta 32 spor maçını dakikası dakikasına canlı takip eden  Gazetemizin Foto muhabiri Şeyhmus Kızılaslan’nın objektifine takılan bu pozisyon hareketin net olarak faul ve kırmızı kart ile penaltı olduğunu ortaya koyuyor.

Tribünde taraftarlar uzun süre maçın orta hakemi Mustafa Hakan Belder’e söz konusu pozisyon nedeniyle tepki gösterdi.