Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahasında konuk ettiği Sarıyer karşılaşmasından üç puanı üç golle almayı başardı.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahasında

Amedspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

 

Amedspor’da iki haftalık galibiyet özlemi Sarıyer karşılaşmasıyla beraber son buldu. Mesut Bakkal yönetimindeki kulüp çıktığı ikinci karşılaşmasında üç puan almayı başardı. Kulübün ilk 11’in de bugün Şanlıurfaspor’dan alınan Mert Çapar ve Giresunspor’dan Çekdar Orhan yerlerini alırken diğer iki yeni futbolcu Berkay Can Değirmencioğlu ve Taşkın Çalış ise yedek olarak kulübede yerlerini aldılar.

Amedspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

KARŞILAŞMANIN İLK YARISI 1-0 BİTTİ

Amedspor karşılaşmanın 19.dakikasında Veli Çetin’in kaydettiği gol ile birlikte 1-0’lık üstünlüğü sağladı. Oyuncunun kaydettiği golle beraber karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 biterken Sarıyer’de iki oyuncuda sarı kart gördü. Cuma Menize ve Hakan Özmert’in kart görmesi ile beraber ilk devre bitti.

 

İKİNCİ YARI BERABERLİK GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Sarıyer ekibi değişiklikler yaparak başladılar. 53.dakikada korkulan oldu ve Umut Bulut sahneye çıkarak skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Berk İsmail Ünsal golünü atarken 73.dakikada karşılaşma 2-1 oldu. Maçın 79.dakikasında bu kez de yeni transfer Çekdar Orhan sahneye çıktı golünü atarak skoru 3-1’e getirdi.

Amedspor evinde 3 puanı 3 golle aldı

3 PUAN 3 GOLLE GELDİ

Amedspor bu skorla tamamladığı karşılaşmayla beraber üzerindeki karabulutları dağıtmış oldu ve kulüp sahasında 3 puanı 3 golle aldı.

Kulağı lig lideri Kastamonuspor’un deplasmanda Erzincanspor ile yatığı maçta olan Amedspor’a bir iyi haber de bu maçtan geldi.

Kastamonuspor deplasmanda karşılaştığı rakibine 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Bu sonuçla 43 puanda kalan lider ile Amedspor arasındaki puan farkı 3’e indi.

Amedspor son iki maçından sahadan 4 puanla ayrılırken Kastamonuspor, biri kendi sahasında olmak üzere üst üste ikinci mağlubiyetini alarak ilk 2 haftayı 6 puan kayıpla kapattı.

Ligde ikinci sırada bulunan Iğdırspor ise deplasmanda karşılaştığı Ankara temsilcisi Etimesgutspor’u 1-0 mağlup ederek 42 puanla 2’nci sıraya yükseldi. Iğdırspor geçen hafta sahasında Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti.