Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Erzincanspor maçından lider dönmek istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden lider Amedspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor hazırlıklarını sürdürürken, Teknik direktör Serdar Bozkurt  nezaretinde yapılan antrenmanlarına son hızıyla devam ediyor. Yeşil Kırmızı ekip tek hedeflerini 24 Erzincan spor maçından mutlak galibiyetle ayrılarak lider dönmek istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Şehmus Kızılaslan

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Amed Sportif Faaliyetler, kendi saha ve seyirci önünde Etimesgutspor karşısında maçın ikinci devresinde 56. dakikada Oktay Aydın’nın attığı golle 1-0 yenerek serisini devam ettirmişti.

Amedspor’da deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor maçı öncesi morallerinin yüksek olduğu gözlendi

 

“BUNU BAŞARACAK GÜÇLÜMÜZ VAR HEM GÜÇLÜ BİR YÖNETİM, HEM DE KALİTELİ SPORCULARIMIZ VAR”

Hafta sonu alınan Etimesgutspor galibiyetini değerlendiren Amed Sortif Faaliyetler teknik direktörü Serdar Bozkurt, genç bir kadro sahip çok koşan ve defansif bir futbol anlayışı ile oynayan bir ekibe karşı oynadıklarını belirterek;

“Bizde bunları aşmak adına maçın ilk devresinde baskı kurduk. Ancak rakip iyi kapanarak bize gol fırsatları vermedi” müsabakanın ikinci devresinde aynı baskı kurmaya başladık. Takım iyi toparlanarak, maça seyircimizin baskısını arkamıza alarak uzakta sert ve düzgün bir vuruş yapan Oktay bize nefes aldıran golü atarak takımı galibiyet taşıdı. Bu zorlu karşılaşmadan aldığımız 3 puan serimizi devam ettirmek adına çok büyük moral ve motivasyonumuz oldu.  Deplasmanda oynayacağımız 24 Erzincanspor maçına taşıyacak 24 Erzincanspor’u yenerek liderlik yolumuzda yara almadan ilerlemek istiyoruz. Bunu başaracak güçlümüz var hem güçlü bir yönetim hem de kaliteli sporcularımız var” dedi.

24 ERZİNCANSPOR  MAÇI 6 PUAN DEĞERİNDE

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları 24 Erzincanspor maçının da çok önemli olduğunu, 6 puan değerindeki bu karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten Amed Sortif Faaliyetler teknik direktörü Serdar Bozkurt;

“ 24 Erzincanspor maçı çok önemli bir maç ve hedeflerimize ulaşmak istiyorsak bu maçı kazanarak liderlik yolunda yara almadan ilerlemek istiyoruz. “Eksik bir başka sporcumuz bulunmuyor. Bu karşılaşmada takım olarak tam kadro ile sahada olacağız. Bu önemli maçtan da galip gelerek serimizi devam etmek istiyoruz. Ancak iki haftadır toparlanmak adına ve takımında bir birlerine kaynaştığı taşlarında yerlerine yavaş yavaş oturttuğumuz kadromuz ile ilk devreye kayıpsız bir şekilde lider olarak kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.