Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Başkanı Elaldı’dan Sarıyer Maçı Mesajı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik zirve mücadelesi veren Amedspor’da gözler, bu hafta kendi evinde oynayacağı Sarıyer maçına çevrildi.


TFF 2. Lig Kırmızı

Amedspor Başkanı Elaldı’dan Sarıyer Maçı Mesajı! Amedspor’da gözler, bu hafta kendi evinde oynayacağı Sarıyer maçına çevrildi.

 

“ŞAMPİYONLUK İDDİAMIZI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik zirve mücadelesi veren Amedspor’da gözler, bu hafta kendi evinde oynayacağı Sarıyer maçına çevrildi.

 

Sarıyer maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Sarıyer maçından galibiyetle çıkarak şampiyonluk iddialarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

 

“YENİ TRANSFERLERLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK”

 

Ligin ikinci yarısı için 4 futbolcu transfer ettiklerini belirten Başkan Elaldı “Yeni transferlerle gücümüze güç kattık. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Sarıyer karşısında 3 puan alarak zirve yarışını sürdüreceğiz. Taraftarlarımızın bu maça gelmesini bekliyoruz. Herkesin Amedspor bayrağını alıp tribünde yerini almasını istiyoruz” dedi.

 

AMEDSPOR’UN RAKİPLERİ DEPLASMANDA

 

43 puan ile liderliğini sürdüren Kastamonu bu hafta deplasmanda zorlu rakibi 24 Erzincanspor, 39 puanla ikinci sıradaki Iğdır FK yine deplasmanda Etimesgut ile karşılaşacak. 37 puanla Amedspor ise kendi evinde Sarıyer ile oynayacak.