Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor Başkanı Elaldı başkan adaylığından çekildi!

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, önümüzdeki kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı,

Amedspor Başkanı Elaldı başkan adaylığından çekildi!

Amedspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medyanda yaptığı açıklamada, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli Büyük Amedspor Taraftarı,

Kamuoyunun malumu olduğu üzere şampiyonluk yaşadığımız bir sezonun, emeklerinin takdir edileceği bir dönemde iken, maalesef Amedspor camiası haftalardır ciddi bir manipülasyon ile karşı karşıya bırakılmıştır.

Bazı sosyal medya hesapları ve basından öğrendiğim kadarı ile, Yüksek İstişare Kurulu’nun yetkilendirmesi ile Nedim Şimşek kardeşimizin başkanlığında, yönetim kurulu oluşturma çalışmaları teyit edilmiştir.

Hedef Süper Lig şiarıyla çıkmış olduğumuz bu yolda; şehrimizin bileşenlerine danışılarak daha büyük yol haritaları belirlendi ve başkanlığa devam kararı aldım.

Tüm halkımızın bildiği üzere bölgemizin temsiliyeti açısından önemli bir yere sahip olan Amedsporumuzun; başkanlık belirleme sürecinin, yarış haline getirilmesinin; Amedspor duruşuna ve birleştirici gücüne zarar vereceği düşüncesi ile Amedspor’da başkanlık yapmış ve yıllardan beri emek vermiş biri olarak, Yüksek İstişare Kurulu’nun, Nedim Şimşek veya belirleyeceği başka bir aday için, Amedspor menfaatleri gereği başkanlık adaylığından geri çekilme kararı almış bulunmaktayım.

Her daim Amedspor’un kurumların ve kişilerin üzerinde olduğunu bilen biri olarak asla takımımızı yalnız bırakmayacağımı da belirtmek isterim.