Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3. Surname Yılın Spor Ödülleri başlıyor

Diyarbakır’da  3.Surname Yılın Spor ödülleri 17- Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır'da  3.Surname Yılın Spor

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır’da 3.cüsü Düzenlenecek olan 3. Surname Yılın Spor ödülleri 17- Ekim 2023 tarihlerinde Dicle Üniversitesi Kongre merkezinde Saat; 13.30’da gerçekleşecek.

Diyarbakır’da 3.sü Düzenlenecek olan Surname Yılın Spor Ödülleri öncesi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Seçici paydaş kurumlar ve yerel yönetimlerin temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıya Surname Dergisi, Diyarbakır Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi ( BESYO ) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ( ASKF ) Diyarbakır TFF Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır Antrenörler Derneği (TÜFAD) Güneydoğu Spor Yazarları Derneği ( GSYD ) ve Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Diyarbakır’da sporseverlerin oylarıyla ödül almaya hak kazanmış; yılın en iyi sporcuları, takımları, kulüpleri ve spor insanlarını bir araya getiren; Surname dergisi tarafından 3.cüsü düzenlenecek olan 3.Surname Yılın Spor Ödülleri programına ve dergiye destekçi sponsorları Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Hacıbaba Pastahaneleri, Coldwell Banker Aventurin Gayrimenkul ve Sultanlar Konağı Kahvaltı Cafe’ye bu büyük organizasyona olan desteklerinden ötürü teşekkür edildi.