Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 İspanyol, 2 Alman, 2 İngiliz, 1 De Fransız Kaldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı sona erdi ve çeyrek finalistler belli oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son

3 İspanyol, 2 Alman, 2 İngiliz, 1 De Fransız Kaldı! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı sona erdi ve çeyrek finalistler belli oldu.

 

GECENİN MAÇLARI

 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı sona erdi ve çeyrek finalistler belli oldu. Dün gece oynanan maçlarla birlikte son 16 turu son bulurken, dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Borussia Dortmund ve Atletico Madrid organizasyona devam ederken, PSV ile son finalist Inter turnuvaya veda etti.

 

ATLETİCO PENALTILARLA KAZANDI

 

Inter, Dimarco’nun 33. dakikadaki golüyle öne geçerken Atletico Madrid 35’te Griezmann ile skoru eşitledi. İlk yarı bu skorla sona erdi.  Maçın sonuna doğru baskısını arttıran Atletico Madrid, 87. dakikada Depay ile skoru 2-1’e getirdi. Toplam skor 2-2’de eşitlendi ve tur uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve penaltılara geçildi. Penaltılarda Inter’e 3-2 üstünlük kuran Atletico Madrid, adını çeyrek finale yazdırdı.

 

DORTMUND RÖVANŞTA İŞİ BİTİRDİ

 

Gecenin bir diğer maçında ise Borussia Dortmund ile PSV Eindhoven karşı karşıya geldi. 1-1 biten ilk maçın rövanşında rakibini 2-0 mağlup eden Dortmund, adını çeyrek finale yazdırdı.

 

ÇEYREK FİNALİSTLER

 

Böylelikle çeyrek finallere kalan takımlar belli oldu. 8 Takım arasında 3 İspanyol takımı yer alırken, 2 Alman ekibi bulunuyor. Yine İki İngiliz ekibi ve bunlar arasında bir de Fransız takım bulunuyor. İşte o takımlar;

 

PSG

Bayern Münih

Real Madrid

Manchester City

Barcelona

Arsenal

Atletico Madrid

Borussia Dortmund