Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanlığı, Personel Ve İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak?

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel ve sürekli işçi alımı başvuru kılavuzu ne zaman yayınlanacak? İşte son bilgiler.

Sağlık Bakanlığı 35 bin

Sağlık Bakanlığı, Personel Ve İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu Ne Zaman Yayınlanacak?

 

35 bin sağlık personeli ve sürekli işçi alımı kılavuzu ne zaman yayınlanacak? Diyarbakır’da verilen branş ve kadro dağılımı nasıl detaylar haberimizde…

 

AN BE AN PAYLAŞIYORUZ

 

Sağlık Bakanlığı 35 bin personel ve işçi alımı kılavuzları hazırlandı. Kılavuzların hazırlanıp ÖSYM’ye gönderilmesi sonrası personel alımı için süreç beklenmeye başlandı. Adaylar, ilana başvuruların ne zaman başlayacağını araştırırken biz de Özgür Haber olarak süreci takipçilerimize anbean paylaştık. Şimdi akıllara takılan en büyük soru ise KPSS 2024/5 kapsamında Sağlık Bakanlığı ile bağlı hastanelere, sağlık kuruluşlarına yapılacak personel alımı için tercih kılavuzunun ne zaman yayınlanacağı konusu oldu.

 

Bunun için önceki senelere dönüp bakmak gerekiyor. 2022 yılında iki defa sağlıkçı ataması oldu. Bunlardan ilkinin kılavuzu 11 Mart Cuma günü ÖSYM’ye gönderildi ve ilan 15 Mart Salı tarihinde yayınlandı.

 

İkinci alımın kılavuzu ise 18 Kasım Cuma günü ÖSYM’ye gönderildi ve 28 Kasım Pazartesi ilana başvurular başladı. 2021 yılındaki atama için ise kılavuz 13 Aralık Pazartesi günü ÖSYM’ye gönderildi ve 16 Aralık Perşembe günü ilan yayınlandı.

 

Bu tarihlere göre baktığımızda Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzunun bu hafta Salı günü ÖSYM resmi internet adresinden yayınlanması ve tercihlerin başlaması bekleniyor.

 

İşçi alımı için de aynı şekilde başvuruların Salı günü başlaması bekleniyor. İlan geldiğinde Özgür Haber olarak takipçilerimize haber vereceğiz. Siz de ilandan haberdar olmak, ilanı kaçırmamak için haber sitemizi takipte kalın.

 

DİYARBAKIR KADRO DAĞILIMI

 

Diyarbakır hastanelere sağlıkçı ve işçi alımı kadro branş dağılımı için  TIKLAYINIZ