Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmamoğlu Ve Kurum Arasındaki Sonuçlar: Hangi Anketler Ne Diyor?

AK Parti İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun karşısına Murat Kurum’u çıkardı. Peki, bu iki aday olası eşleşme anketlerinde karşılaştığında sonuçlar ne olmuştu?

AK Parti İstanbul'da Ekrem

İmamoğlu Ve Kurum Arasındaki Sonuçlar: Hangi Anketler Ne Diyor?

 

En Son İstanbul Yerel Seçimleri’nde Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum karşı karşıya: anketler ne diyor? İmamoğlu’nun yüzde 48.8, Kurum’un yüzde 30.2 oy alması bekleniyor. Detaylı sonuçlar haberimizde.

 

 

İmamoğlu ve Kurum kim önde! Son anketlerde karşılaştırıldı! AK Parti İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun karşısına Murat Kurum‘u çıkardı.

 

Peki, bu iki aday olası eşleşme anketlerinde karşılaştığında sonuçlar ne olmuştu? Detaylar haberimizde…

 

Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını dün açıkladı.

 

AK Parti’nin İstanbul’da CHP’nin yeniden aday gösterilen İBB Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na karşı rakibi eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu.

 

Peki Son yapılan yerel seçim anketlerinde İmamoğlu ile Kurum arasındaki oy oranı yüzde kaçtı?

 

 

METROPOL | MetroPoll’ün yaptığı aralık ayı araştırmasına göre İmamoğlu ve Kurum yarıştığı takdirde sonucun ne olacağı seçmene soruldu.

 

İmamoğlu yüzde 48.2, Kurum yüzde 33.9 oy alıyor. Yüzde 17.9 “Fikrim yok” diyor. İyi Partililerin 84.2’si, DEM Partililerin yüzde 75’i İmamoğlu’na… İyi Partililerin yüzde 6.1, DEM Partililerin yüzde 2.7’si Kurum’a oy vereceğini kaydediyor.

 

 

SONAR | Sonar, geçen ay “Yerel seçimden sonra kimi İBB Başkanı görmek istersiniz?” diye açık uçlu sordu.

 

 

Yüzde 31’i İmamoğlu’nu, yüzde 6.7’si Kurum’u söyledi. İmamoğlu’nun tanınırlığı yüzde 93.7 iken, Kurum’unki ise yüzde 67.8 olarak gerçekleşti. Katılımcılardan yüzde 51’i İmamoğlu’nu İBB başkanlığına yakıştırırken, bu oran Kurum’da yüzde 36.9 oldu.

 

 

OPTİMAR | Optimar’ın kasım araştırmasına göre İmamoğlu yüzde 48.8, Kurum yüzde 30.2 oy alıyor. İkisine de oy vermem diyenler yüzde 20.9.