Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli: Diyarbakır’ın Makus Ve Meyus Talihi Değişecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Diyarbakır’ın makus ve meyus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet

Devlet Bahçeli: Diyarbakır’ın Makus Ve Meyus Talihi Değişecek! Bahçeli, “Diyarbakır’ın makus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek” dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 2024 yılının ilk grup toplantısına başlarken partilileri hürmet ve muhabbetle selamladığını, başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ettiğini belirtti.

 

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN BİRİNCİ ETABINA UMUTLARLA, KARARLI ADIMLARLA GİRDİK”

 

Bahçeli, terörle mücadele esnasında şehit düşen askerlerin ne kadar hüzünlendirse de Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın birinci etabına umutlarla, kararlı adımlarla girdiklerini söyledi.

Önümüzdeki yüzyıla Türk milletinin mührünü vurmanın gayret ve gayesiyle çalışmalarına hız kattıklarını ifade eden Bahçeli, “Milli yüreklerin toplu vuruşuyla dengeli ve devamlı ilerleyişin kararındayız. Hz. Mevlana’nın ‘Tut ki Ali’den miras kaldı sana Zülfikar. Sende Ali’nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar’ sözünden hareketle Zülfikar’ı taşıyacak cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz.

 

 

“BİZİM YÖNÜMÜZ, SÖZÜMÜZ DOĞRUDUR, DURUŞUMUZ DOSDOĞRUDUR”

 

Kuytu bir orman köşesindeki avuç içi kadar gölün durgunluğuyla değil; rüzgarlı, dalgalı, uçsuz bucaksız bir okyanusun enginliğiyle hayatı ve hadiselerin akışını kavrıyoruz. Kafamızın içinde kanat çırpan ahlaki ve milli düşüncelerin ivme ve ikmaliyle Türk milletinin var oluş haklarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenlik hukukunu korkusuzca savunuyoruz. Yalan, dolan ve riyanın daha serbest, daha sakıncasız, daha kolay olduğu tuhaf bir insanlık döneminde yaşıyor olsak da bizim yönümüz doğrudur, yolumuz doğrudur, sözümüz doğrudur, özümüz doğrudur, duruşumuz dosdoğrudur” diye konuştu.

 

“MEVSİMLİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN ŞAHIS”

 

Büyüklük taslayan küçülmüş siyasi zihniyetlerden yerel yönetimler ölçeğinde kurtuluşun 31 Mart’ta yaşanacağını söyleyen Bahçeli şöyle dedi:

 

“31 Mart’ta İstanbul Allah’ın izniyle Murat’ına kavuşacak, avcı taburları hezeyanını toplumsal bünyeye aşılamak isteyen asıl gerici ve kör taassup mağlup ve mahcup edilecektir. Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, boş zamanlarında belediyeye uğrayan, bunun dışında her taşın altından çıkan, politikada ayak oyunlarıyla meşgul olan şahsa İstanbullu kardeşlerimin son yapacağı, tezkeresini eline tutuşturup Saraçhane’den yollamaktır. Sonrasında nereye gidiyorsa gitmeli, bir daha da İstanbul’un yıllarını çalmaya cüret etmemelidir.

 

DİYARBAKIR’IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

 

İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Adana’nın, Aydın’ın, Antalya’nın, Mersin’in, Muğla’nın, Hatay’ın, Eskişehir’in, Tekirdağ’ın, Diyarbakır’ın, Mardin’in, Van’ın makus ve meyus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek, emanet ehline teslim edilecektir” ifadelerine yer verdi.