Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başak Demirtaş’ın Adaylığını Geri Çekmesine Selahattin Demirtaş Ne Dedi?

Başak Demirtaş’ın adaylık kararına dair mesaj gönderen Selahattin Demirtaş, “Başak hanımın adaylık açıklaması partimize güç vermek içindi, geri çekilme açıklaması da partimizin bilgisi dahilinde” dedi.

Başak Demirtaş’ın adaylık kararına

Başak Demirtaş’ın Adaylığını Geri Çekmesine Selahattin Demirtaş Ne Dedi? Demirtaş, “Başak hanımın adaylık açıklaması partimize güç vermek içindi” dedi.

 

Başak Demirtaş‘ın adaylık kararına dair mesaj gönderen Selahattin Demirtaş, “Başak hanımın adaylık açıklaması partimize güç vermek içindi, geri çekilme açıklaması da partimizin bilgisi dahilinde” dedi.

 

TİRYAKİ VE OLUÇ ZİYARET ETTİ

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki ile partinin Antalya Milletvekili Saruhan Oluç, Edirne 2 Nolu F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

 

MESAJINI PAYLAŞTI

 

Tiryaki ve Oluç, ziyaretin ardından cezaevi önünde görüşmeye dair bilgilendirmede bulundu. Tiryaki, Başak Demirtaş’ın İstanbul adaylığına dair kararına ilişkin Selahattin Demirtaş’ın kamuoyuna duyurulması için mesajını paylaştı.

 

‘HALKIMIZ BİZE GÜVENSİN’

 

Demirtaş’ın siyaseti büyük bir moralle ve yakından takip ettiğini paylaşan Tiryaki, “Bu konu (Başak Demirtaş’ın adaylığı konusu) ile ilgili çok açık bir mesajı var. Demirtaş’ın söylediği şey şu; ‘Başak hanımın adaylık açıklaması partimize güç vermek içindi, geri çekilme açıklaması da partimizin bilgisi dahilinde. Bütün bu süreçler birlikte yürütülmüştür. Halkımız bilsin; halkımız bize güvensin, ne yaptığımızı biliyoruz’ diyor” şeklinde konuştu.

 

Oluç ise, “Selahattin Demirtaş’ın sözleri ile ifade ediyorum; ‘Biriz, bütünüz, aramızda herhangi bir ayrılık gayrılık yok. Parti ile benim aramda ayrılık gayrılık yok. Halkın kafasını karıştırmaya çalışanlara kimse prim vermesin’ dedi” bilgisini paylaştı.