Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüda Par adayı Ramanlı, Dem Parti adayının ihracı ile ilgili konuştu

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Belediye başkan adayı Serkan Ramanlı kendisiyle birlikte TPAO Batman Petrolspor’un karşılaşmasını birlikte izleyen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM) Batman Belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün, partisinden ihraç edilmesi üzerine yaptığı açıklamada, “Tesadüfi karşılaşmalarımız adeta Batman’da bir krize dönüştürüldü. Siyasetin ABC’si, alfabesi nezakettir, centilmenliktir. Ben buradan DEM Parti Genel Merkezi’ne, Eş Genel Başkanlarına sesleniyorum. Halen daha geç değil” dedi.

Hür Dava Partisi (HÜDA

Hüda Par adayı Ramanlı, Dem Parti adayının ihracı ile ilgili konuştu

 

HÜDA PAR Batman Belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, TPAO Batman Petrolspor’un karşılaşmasını birlikte izleyen Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM) Batman Belediye eş başkan adayı Mehdi Öztüzün, partisinden ihraç edilmesi hususunda açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın tesadüfi bir karşılaşma olduğunu belirten Ramanlı, “Batman’da saçma bir gündemin içerisinde yuvarlanmış durumdayız. DEM parti eş başkanı Sayın Mehdi Öztüzün’ün önce ön seçimden çıkması sonra kendisine kayyım atanması en çok oyu o almasına rağmen imzaya yetkili başkan olarak kabul edilmemesi. Üzerine siyasi nezaket, siyasi centilmenlik gereği tesadüfi karşılaşmalarımız adeta Batman’da bir krize dönüştürüldü. Yani bunu anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Siyasetin ABC’si, alfabesi nezakettir, centilmenliktir. Bunu ıskalayan siyasetin topluma vereceği hiçbir şey yoktur. Bugün projelerimizi konuşacağımıza memleketimize neler katacağımızı insanlarımıza ifade edeceğimize her gittiğimiz mecliste bunlar konuşuluyor bu yanlış bir tutumdur. Demokrasi diyoruz, eşitlik diyoruz, adalet diyoruz ama bunu kendimiz içselleştirmediysek bunu topluma verebilme imkanımızı kendi elimizle yitiriyoruz” dedi.

Hüda Par adayı Ramanlı, Dem Parti adayının ihracı ile ilgili konuştu

DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARINA SESLENDİ

DEM Parti Eş Genel Başkanlarına da seslenen Ramanlı, “Ben buradan DEM Parti Genel Merkezi’ne, Eş Genel Başkanlarına sesleniyorum. Batman’daki bu saçma sapan yani iki rakip adayın tesadüfen çekilmiş fotoğrafını bahane ederek adayın ihraç edilmesi hususuna bir el atmalarını istiyorum. Halen daha geç değil, her ne kadar siyasi rakipsek bile biz kaliteli ve bizi güçlendirecek rakiplerle seçime girmek istiyoruz. Petrol Spor maçında çektirdiğimiz bir fotoğraf yüzünden kendisini ihraç ettikleri ifade ediliyor. Belediye başkan adayımız bunun aslında bir bahane olduğunu siyasette bir çıkar gruplarının oluştuğunu, siyasetin bir sektöre dönüştüğünü belirtmişti ama ben özellikle Tuncer Bey’den ki kendisi bizim aile dostumuzdur ve Tülay Hanımdan buna bir son vermelerini istiyorum. Batman halkı adına DEM Parti seçmenin de gerçekten bundan çok ciddi bir rahatsızlık duyduğunu biliyorum yani neticede bir fotoğraf karesine girmek bir kişinin siyasi hayatına mal olacaksa yarın bir gün Tuncer Beyle bizim bir fotoğrafımız çıkar siyasi kariyerine son vermiş oluruz. Böyle bir yanlıştan dönülmesi gerekiyor” diye konuştu.