Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM Parti’den soruşturmalar ile ilgili açıklama geldi

Dem Parti, belediyelerle ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirmeleriyle ilgili açıklama geldi.

Dem Parti, belediyelerle ilgili

DEM Parti’den soruşturmalar ile ilgili açıklama geldi

 

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin ardından Diyarbakır Sur İlçe Belediyesi ile ilgili iddialara ilişkin müfettişler görevlendirildi

Gelişmelerin ardından kısa adi Dem Parti olan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden açıklama geldi. Eş Başkan Tuncer Bakırhan, “Belediyelerimizle ilgili asılsız iddia ve provokasyonları en güçlü şekilde kınıyoruz. Partimizin semboller ve değerlerle ilgili tek bir sorunu yoktur” dedi.

Bakırhan şunları söyledi:

“Belediyelerimizle ilgili asılsız iddia ve provokasyonları en güçlü şekilde kınıyoruz. Partimizin semboller ve değerlerle ilgili tek bir sorunu yoktur.

İçişleri Bakanlığı’nı bu provokasyonlarla hareket etmeye değil, belediyelerin kaynaklarını soyup soğana çevirenlere soruşturma açmaya davet ediyoruz.

Bu asılsız iddia ve provokasyonlar, değerler ve semboller üzerinden kurulmak istenen karanlık tezgaha asla prim vermeyeceğiz.

Kumpas kuranları uyarıyoruz. 31 Mart’ta halk kararını vermiş, yerel hizmetlerin yapılmasında DEM Parti’yi iradesi olarak seçmiştir.”