Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Bekçilik sınav sonuçları sorgulama ekranı…

2023 Bekçilik sınav sonuçları için gözler Polis Akademisi tarafından yapılacak açıklamalara çevrildi. Sonuçlar nasıl sorgulanacak?

2023 Bekçilik sınav sonuçları

Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi web sitesinde yayınlanan takvime göre 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı Sonuçları 23 Ekim Pazartesi günü açıklanacak. Bekçilik sınav sonuçları için gözler Polis Akademisi tarafından yapılacak son dakika açıklamasına çevrildi.

Ankara’da 30 Eylül’de gerçekleştirilen sınavda adaylar, sonuçları merakla bekliyor. Yayınlanan takvim doğrultusunda 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı sonuçlarının Ekim ayının son günlerinde açıklanması bekleniyor.

Sınav sonuçlarına ilişkin yapılan açıklamada “Sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

BEKÇİLİK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) yapılan açıklamaya göre; Bekçilik sınavı sonuçları 23 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecek.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NEREDEN YAYINLANACAK?

Bekçilik sınavının sonuçları, 23 Ekim’den itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ.

SONUÇLARA İTİRAZLAR HAKKINDA

Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını sonuçlarının https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) iş günü içerisinde e-İtiraz Modülü (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden yapacaklardır.