Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayğaralar Suç Örgütü’ne 6 ilde operasyonu: 55 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bayğaralar Suç Örgütüne yönelik 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini ve 55 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin’de düzenlenen kafes operasyonu ile ilgili bilgi verdi.

 

Bayğaralar organize suç örgütünün çökertildiğini söyleyen Yerlikaya, 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

 

Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: “Emniyet Genel Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığımız koordinesinde, Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından Bayğaralar Suç Örgütüne Yönelik 6 ilimizde eş zamanlı operasyonda düzenlendi.

 

Adana ili genelinde 7 ayrı cinayet olayını gerçekleştirdiği, anlaşmazlık yaşadığı 13 şahsı silahla yaraladığı, alacak verecek konularında sözde mahkeme kurduğu ve maddi menfaat sağladığı, korkutma ve haraç alma amaçlı çok sayıda işyerini kurşunladığı, iş insanlarına ve bunlara ait iş yerlerine zorla el koyduğu, uyuşturucu madde ticareti yaptığı, dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve liderliğini Ramazan Bayğara isimli şahsın yaptığı BAYĞARALAR organize suç örgütüne yönelik, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Osmaniye ve Mardin’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlar kapsamında 55 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Operasyonlar kapsamında yapılan aramalarda, 3 adet AK-47 Kalaşnikof marka otomatik silah 1 adet Mp5 marka otomatik silah, 1 adet Thomson marka otomatik silah, 29 adet tabanca ve 7 adet av tüfeğine el konuldu”

HABER MERKEZİ