Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SON DAKİKA: Hamas ve İsrail arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor

İsrail Gazze’ye bu akşam en yoğun saldırılarını gerçekleştirdi. İsrail hava saldırılarıyla eş zamanlı karadan ve denizden de bombardıman düzenledi.

İsrail Gazze'ye bu akşam

Kassam Tugayları, İsrail’in kara saldırısıyla karşı karşıya olduğunu ve bölgede şiddetli çatışmaların yaşandığını duyurdu.

 

İsrail ordusu yetkilileri, hava saldırılarıyla birlikte Gazze’ye kara saldırılarını genişlettiklerini duyurdu.

 

Kassam Tugayları, direniş savaşçılarının İsrail’in  Beyt Hanun ve Bureyc’in doğusuna yönelik kara saldırısıyla karşı karşıya olduğunu ve bölgede şiddetli çatışmaların yaşandığını açıkladı.

 

Öte yandan El Aksa Kanalı Gazze Şeridi’nin doğu sınırındaki birçok cephede İsrail ordusuyla şiddetli silahlı çatışmaların yaşandığını bildirdi.

 

Yerel kaynaklar, şiddetli işgal bombardımanının Gazze’nin kuzeybatısını ve Gazze şehrinin kuzeyindeki mahalleleri hedef aldığını söyledi.

 

Kaynaklar, Gazze şehrinin doğusundaki El-Tuffah mahallesine yoğun ve şiddetli baskınlar yapıldığını bildirdi.

 

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki iletişim ağlarını tamamen kesti.

 

İsrail ordusunun açıklamasına göre, iletişim kesintisi Gazze Şeridi’ndeki büyük ve “benzeri görülmemiş” baskınlarla aynı zamana denk geldi.

 

Gazete kaynakları, saldırının başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze’nin kara, deniz ve havadan en ağır bombardımana tanık olduğunu doğruladı.

 

Bu “benzeri görülmemiş” bombalamaya yanıt olarak direniş grupları Gazze’den işgal altındaki Tel Aviv’e ve işgal altındaki güney Filistin‘e füze saldırıları başlattı