Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rusya’dan Fransa’ya Uyarı: Ukrayna’ya Asker Gönderilmesi İstenmeyen Sonuçlara Yol Açabilir!

Kremlin Sözcüsü Peskov, Fransa’nın NATO ve AB ülkelerini Ukrayna’ya asker gönderilmesi konusunda ikna etmeye yönelik girişimlerini sürdürmesine tepki göstererek, “Ukrayna’ya asker gönderilmesi istenmeyen sonuçlara yol açabilir” dedi.

Kremlin Sözcüsü Peskov, Fransa'nın

Rusya‘dan Fransa’ya Uyarı: Ukrayna’ya Asker Gönderilmesi İstenmeyen Sonuçlara Yol Açabilir! Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov uyardı.

 

“ÇOK TEHLİKELİ BİR ÇİZGİ”

 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, “Kuşkusuz, genel itibarıyla tartışmanın genişletilmesi ve Paris’in bazı birlikleri göndermeye varsayımsal olarak hazır olduklarını belirten ülkelerden oluşan bir koalisyon kurma girişimlerindeki ısrarlı faaliyeti, elbette doğrudan gerilimi tırmandıracak bir politikadan başka bir şey değil. Bu çok tehlikeli bir çizgi ve tabii ki potansiyel olarak istenmeyen sonuçlara yol açabilir” açıklamasını yaptı.

 

Peskov, Rusya’nın Fransa’nın bu konudaki hamlelerini dikkatle takip ettiğini de kaydetti.

 

Kremlin Sözcüsü Peskov, Ukrayna’da NATO personelinin bulunduğuna dair haberlerin anımsatılması üzerine de “Bunu son derece dikkatli bir şekilde gözlüyoruz. Aslında ilgili birimlerimiz, kendini danışman olarak adlandıran ve NATO’yla doğrudan bağlantısı olan kişilerin bir şekilde Ukrayna topraklarında bulunduklarına dair bilgiye çok uzun süredir sahip” diye belirtti.