Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İran’da beşiz bebekler dünyaya geldi

İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletinde bir anne 5 erkek çocuk dünyaya getirdi.

İran'ın Doğu Azerbaycan eyaletinde

İran’da beşiz bebekler dünyaya geldi. İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletinde bir anne 5 erkek çocuk dünyaya getirdi.

 

İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletinin Tebriz şehrindeki Zehra Hastanesi’nde 35 yaşındaki bir kadın sağlıklı bir beşiz doğum gerçekleştirdi.

 

Tesnim Haber Ajansı’na göre Tebriz Tıp Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Cevad Ahmediyan Leylan şehrinden Hazreti ailesinin beş erkek çocuğunun gayet sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini söyledi.

 

 

Pediatri uzmanı Şelale Genci beş erken bebeğin olağan tedavi gördüğünü, ilk etapta anne sütüyle besleneceklerini, anne sütünün yetmemesi halinde süt bankasından temin edileceğini kaydetti.

 

Yeni doğan beşizlerin babası Mehdi Hazreti, çocuklarına Sübhan, Emin, Muhammed, Rıza ve Ali isimlerini verdiğini belirterek, “Beşizlere sahip olmak güzel bir duygu ve Allah’ın verdiği bu nimet için minnettarım” dedi.

 

Beşizlerin annesi Salimi Hanım, Allah’a şükrederek, Allah’tan bu nimeti çocuk isteyen herkese nasip etmesini temenni etti.

 

Doğu Azerbaycan’ın Malekan ilçesine bağlı Leylan şehri sakini olan ailenin 5 yaşında bir kız çocuklarının da bulunduğu, son hamileliğin doğal olarak gerçekleştiği kaydedildi.