Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sur İskenderpaşa Mahallesi’nde kadın buluşması

Her hafta Sur’a bağlı bir mahallede kadınlar ile buluşan Eş Başkan Önkol bu haftada İskenderpaşa Mahallesi’nde kadınlar ile bir araya geldi.

Her hafta Sur’a bağlı

Sur İskenderpaşa Mahallesi’nde kadın buluşması

 

Diyarbakır Sur’a bağlı İskenderpaşa Mahallesi’nde yaşayan kadınlar, Eş Başkan’a sorunlarını ve mahalleri için gerekli olan ihtiyaçları tek tek dile getirdiler.

Yaşanan ekonomik kriz şartlarında kadınlar,  alternatif ekonomi ve daha güvenli mahallerde yaşamak istediklerini, kendileri için sosyal alanların açılmasını ve iş hayatına dahil olabilmeleri için kadın kooperatifleri gibi isteklerini bildirdiler.

Kadın buluşmasında çocuklar Eş Başkandan su kenarında piknik talebinde bulundular, Eş başkan bu isteğin mahalledeki çocuklarla birlikte düzenleyeceklerinin sözünü verdi.

Kadınları tek tek dinleyen Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Gulan Önkol, bir an önce bu isteklerinin yerine getirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Daha sonra Çocuk Kütüphanesi ve Bilgi Evi’nde çocuklar ile buluşan Eş Başkan Fatma Gulan Önkol çocukların etkinliğe katıldı.