Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Dakika: Diyarbakır Bingöl Hatay Siirt Şırnak Giresun Ve Tunceli’de Terör Operasyonu: 72 Tim Ve 981 Jandarma Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK’nın kış aylarında eylem yapmak için mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde, 72 tim ve 981 jandarma ile operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,

Son Dakika: Diyarbakır Bingöl Hatay Siirt Şırnak Giresun Ve Tunceli’de Terör Operasyonu: 72 Tim Ve 981 Jandarma Katıldı

 

KAHRAMANLAR 44 OPERASYONU

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda PKK’nın kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen Kahramanlar-44 operasyonları hakkında bilgi verdi.

 

72 TİM 981 JANDARMA KOMANDO

 

72 tim ve 981 jandarma personelinin operasyonlara katıldığını belirten Yerlikaya, “Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; 7 ilde mağara ve sığınaklara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 18 barınma alanı imha edilerek çok sayıda el bombası, kara mayını, EYP düzeneği ve mühimmat ele geçirildi” dedi.

 

DİYARBAKIR LİCE’DE

 

Diyarbakır, Bingöl, Hatay, Siirt, Şırnak, Giresun ve Tunceli illerinin Belen, Dörtyol, Genç, Pervari, Şırnak-Merkez ve Güçlükonak, Yağlıdere ve Lice ile Mazgirt kırsalında;  Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucuları ve J-SİHA ile birlikte ATAK helikopterlerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

 

İşte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın son dakika sosyal medya paylaşımı;