Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarar yeniden Diyarbakır’da

Diyarbakır’da daha önce mağazalarını kapatan Sarar Group, şehre geri dönme kararı aldı.  Şanlıurfa Yolu üzerinde bulunan Ninova Park AVM’de ilk mağazasını görkemli bir açılışla gerçekleştiren Sarar Group, yeni konseptiyle Diyarbakır halkına hizmet vermeye başladı. Açılış sonrası Özgür Haber’e konuşan Sarar Group Yöneticisi Ecem Sarar, yerli ve milli bir marka olduklarının altını çizdi. Diyarbakır’ın çok gelişmiş bir şehir olduğunu vurgulayan Sarar, “Diyarbakır ülkemize değer katan bir kent. Ekonomik açıdan da çok gelişmiş bir yer. Bugün burada bu mağazayı açmak çok mutluyuz” dedi.

Diyarbakır'da daha önce mağazalarını

Sarar yeniden Diyarbakır’da

Giyim sektöründe uzun yıllar Diyarbakır’da hizmet veren Sarar Group, geçen yıl kentteki üç mağazasını kapattı. Yeniden Diyarbakır’a dönme kararı alan Sarar Group, Şanlıurfa Yolu Üzeri 1. Km’de bulunan Ninova Park AVM’de ilk mağazasını açtı.

Sarar yeniden Diyarbakır’da

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Okunan dualarla gerçekleştirilen görkemli açılışa, Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İş insanı Aziz Özkılıç, Diyarbakır Ticaret Borası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Ramazan Özkılıç, Sarar Group Yöneticisi Ecem Sarar, Sarar Group Resmi İlişkiler Müdürü Alaattin Çoban, Sarar Mağazalar Koordinatörü Hakan Ünver, Diyarbakır Mağaza Müdürü Süleyman Çetin ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler açılış törenin ardından mağazayı gezerek alışveriş yaptı. Sarar Group Resmi İlişkiler Müdürü Alaattin Çoban ise davetlilere firmaları hakkında bilgiler verdi.

Sarar yeniden Diyarbakır’da

‘YERLİ VE MİLLİ BİR MARKAYIZ’

Açılışın ardından yatırımlarına ilişkin Özgür Haber’e konuşan Sarar Group Yöneticisi Ecem Sarar, “Bugün Diyarbakır NİNOVA Park’ta mağazamızın resmi açılışını yaptık. Sarar Group olarak yerli ve milli bir markayız. Yüzde 80 oranında kadın çalışanımız var. Yönetim kurulumuzda yüzde 40 kadın temsili oranıyla rakiplerimize fark atan bir firmayız. Diyarbakır gerçekten çok değerli bir şehir. Ülkemize değer katan bir kent. Çok renkli ve cıvıl cıvıl bir şehir. Ekonomik açıdan da çok gelişmiş bir yer. Bu nedenle bölgede önümüzdeki yıllarda inşallah bir üretim ağı kurarız” dedi.

Sarar yeniden Diyarbakır’da

‘DİYARBAKIR’A 2’İNCİ VE 3’ÜNCÜ MAĞAZAYI DA AÇABİLİRİZ’

Diyarbakır’da açtıkları mağazanın kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan Sarar Group Resmi İlişkiler Müdürü Alaattin Çoban ise “Neden diye soracak olursanız; biz burayı yerli malı, yurdun malı düşüncesiyle açtık. Böyle bir konsepti Diyarbakır’da 2’inci hatta 3’üncü mağaza olarak açabileceğimizi net söyleyebilirim. İyi bir yer bulduğumuzda ve gerekli çalışmaları yaptıktan sonra yine burada başka mağazaları önümüzdeki süreçte inşallah açacağız” diye konuştu.

Sarar yeniden Diyarbakır’da

YATIRIMCILARA ÇAĞRI: GELİN DİYARBAKIR’I GÖRÜN

Diyarbakır’ın en büyük özelliğinin çok dinamik bir şehir olması olduğunun altını çizen Çoban, “Burası çok hareketli bir şehir. Çok geniş ve modern bir şehir. Ben bütün dostlarıma şunu söylemek istiyorum; buraya gelsinler, gezsinler ve görsünler. Diyarbakır’ın ne kadar modern ve medeni bir şehir olduğunu ben her kese anlatıyorum, onlarda anlatsınlar diyorum.  Diyarbakır halkını ben çok sevdim. Daha önceden de gelmiştim. Bu kadar modern, medeni ve mükemmel bir seviyede olduğunu görünce de çok etkilendim. Şehri gezdik dolaştık. Diyarbakır gerçekten çok hareketli bir şehir. Burada insanlar o kadar birbirlerine saygılı ki anlatamam. Başta valimiz olmak üzere kent yöneticileri bizleri o kadar sahiplendiler ki bundan çok etkilendik” ifadelerini kullandı.

Sarar yeniden Diyarbakır’da

‘YATIRIMCILARIN DİYARBAKIR’A ÖNEM GÖSTERMESİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR’

Diyarbakır Mağaza Müdürü Süleyman Çetin de “Bugün burada mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. İnşallah kısa bir süre içerisinde Diyarbakır’a 2’inci ve 3’üncü mağazamızı da açarız. Daha önce Diyarbakır’da bayi mağazalarımız vardı. Ancak kapandılar. Yatırıcılarımız kendi mağazalarını açmak istediler. Biz Sarar Group Allah izniyle 1’inci mağazamızı burada açtık. 2’inci ve 3’üncü mağazamızı da en kısa sürede açarız inşallah. Böylesi büyük yatırımcıların Diyarbakır’a önem göstermesi bizleri sevindiriyor. Diyarbakır halkını da mağazamıza bekliyoruz. Yeni mağazamızda yeni konseptimizle onlara hizmet vermeye hazırız. Sarar’ı bilen biliyor zaten. Bilmeyenleri de mağazamıza bekliyoruz” diye belirtti.

 

Sarar yeniden Diyarbakır’da

Sarar yeniden Diyarbakır’da

Sarar yeniden Diyarbakır’da

Sarar yeniden Diyarbakır’da