Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li vekil: İstihbarat örgütlerinin fink attığı Diyarbakır’da ülkücü olmak yürek ister

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın 14’üncü olağan kongresi düzenlendi. Kongrede konuşan Milletvekili Semih Işıkver, “Dünyadaki tüm istihbarat örgütlerinin fink attığı Diyarbakır’da ülkücü olmak yürek ister” dedi.

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'nın

Biz Diyarbakır Surlarına baktığımızda binlerce yıllık kardeşliği görürüz, başka bir şey göremeyiz” dedi.

MHP İl Başkanlığı’nın 14’üncü il kongresi, Kayapınar ilçesindeki bir düğün salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’in mesajı okundu. Kongreye partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri Necmi Yıldırım ve Alper Erdem, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Batman, Bingöl ve Elazığ il başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede, 2022 yılı Ekim ayında genel merkez tarafından geçici il başkanı olarak atanan Miktat Arslan, il başkanı olarak seçildi. Arslan’ın teşekkür konuşması sonrası kürsüye MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver çıktı.

Burada konuşan Milletvekili Semih Işıkver, Diyarbakır’da ülkücü olmanın zor olduğunu belirterek, “Küfrün, emperyalizmin bütün gücüyle saldırdığı ki maneviyatını ve muhteviyatını değiştirmek için milyarlarca lira, milyarlarca dolar kaynak ayırdığı bir dönem, bütün uluslararası ihanet şebekelerinin kol gezdiği, dünyadaki Müslüman Türk düşmanı tüm istihbarat örgütlerinin fink attığı Diyarbakır’da ülkücü olmak yürek ister. Diyarbakır Başbuğ Alparslan Türkeş’tir, Diyarbakır bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’dir. Diyarbakır, Ziya Gökalp’lerin, Süleyman Nafiz’lerin, Cahit Sıtkı Tarancı’ların Diyarbakır’ıdır. Bugün biz Diyarbakır’a baktığımızda Dicle Nehri’ni gördüğümüzde Dicle Nehri’nin özlemlerimizi taşıdığını, sevdalarımızı yüzdürdüğünü görüyoruz. Biz Diyarbakır Surlarına baktığımızda binlerce yıllık kardeşliği görürüz, başka bir şey göremeyiz. Biz eğer Diyarbakır’dan bir milletvekili çıkarırsak bu dünyaya tokat olur” diye konuştu.