Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Diyarbakır’daki Olayla İlgili Konuştu: Böyle Mülki Amir Mi Olur Allah Aşkına!

Türkiye’nin konuştuğu Diyarbakır’daki skandal olayla ilgili konuşan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Böyle mülki amir mi olur Allah aşkına!” dedi.


Türkiye’nin konuştuğu Diyarbakır’daki skandal

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Diyarbakır’daki Olayla İlgili Konuştu: Böyle Mülki Amir Mi Olur Allah Aşkına!

 

Türkiye’nin konuştuğu skandal olay Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde yaşandı. İddialara göre, Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı ve kayyumu Burak Akeller, Cuma namazı için gittiği camide, hutbenin bazı bölümlerini atlayan imam M.K’yi darp etmişti.

 

İMAM DARP EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

 

Diyarbakır Valiliği’nin soruşturma başlattığı olayla ilgili konuşan kaymakam darp iddialarını yalanlasa da, imam M.K, darp edildiğini söyledi.

 

Konuyla ilgili tepkiler bir biri ardına gelmeye başladı. Diyarbakır Barosu, Diyanet-Sen temsilcilikleri yaptıkları açıklamalarla Kaymakamın görevden acilen el çektirilmesini isterken, bir tepki de Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan geldi.

 

“BÖYLE MÜLKİ AMİR Mİ OLUR ALLAH AŞKINA!”

 

Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulunan Ali Yalçın, İçişleri Bakanlığı’nın gereğini yapacağına inandığını söyledi. Yalçın şu ifadeleri kullandı:

“Bu nasıl bir çiğliktir.

Bu nasıl bir hamlıktır.

Böyle mülki amir mi olur Allah aşkına!

 

Kaymakamın, masumlaştırmak için yaptığı hiç bir gayretin bu çirkinliği örtmeyeceğini, hasıraltı edilmeyeceğini düşünüyor, İçişleri Bakanlığının gereğini yapacağına inanıyorum.”