Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Yetimler Günü’nde Diyarbakırlı çocuklara bisiklet hediyesi

Ramazan ayının 15’inci günü dünya genelinde “Dünya Yetimler Günü” olarak kutlanıyor. ​Yetimler Vakfı Diyarbakır Temsilciliği, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla yetim çocuklara bisiklet hediye etti.

Ramazan ayının 15'inci günü

Dünya Yetimler Günü’nde Diyarbakırlı çocuklara bisiklet hediyesi

 

“Dünya Yetimler Günü” her Ramazan ayının 15’inci günü dünya genelinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Yetimler Vakfı Diyarbakır temsilciliği de hayırseverlerin desteği ile “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla özel onlarca yetimi sevindirdi.

Yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi yetimlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, “Dünya Yetimler Günü”nde Ramazan Ayı’nın 15’inde onlarca yetim çocuğa bisiklet dağıtarak sevinçlerine vesile oldu.

Dünya Yetimler Günü'nde Diyarbakırlı çocuklara bisiklet hediyesi

Yürütülen yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bozkır, “Yetimler Vakfı olarak 15 Ramazan “Dünya Yetimler Günü” vesilesiyle yetim çocuklara giyim yardımında bulunduğumuz gibi Diyarbakır’da bulunan 50 yetim çocuğumuza da bisiklet yardımında bulunduk. Yardımlarını esirgemeyen değerli hayırseverlerden Allah razı olsun. Hayırseverlerin bağışları ile yetimlerimize yardımları ulaştırıyoruz. Hayırseverler vakfımıza desteklerini sürdürdüğü sürece biz daha fazla yetime ulaşma gayreti içerisinde oluyoruz. Bu nedenle yılın sadece bir günü değil her günü yetimlerin yüzündeki gülücük olma temennisi ile…” şeklinde konuştu.

Dünya Yetimler Günü'nde Diyarbakırlı çocuklara bisiklet hediyesi