Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakırlıların uğrak yeri olan teras artık ücretsiz!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların Dicle Vadisi ve Hevsel Bahçelerini izlediği Fiskaya Seyir Terası’nı ücretsiz hale getirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yurttaşların

Diyarbakırlıların uğrak yeri olan teras artık ücretsiz!

Büyükşehir Belediyesi, kayyum döneminde yurttaşlar için ücretli hale getirilen Yenişehir ilçesindeki Fiskaya Seyir Terası’na ilişkin yeni bir karar aldı. Turizme katkı sunmak amacıyla açılan seyir terasından artık ücretsiz faydalanılacak. Böylelikle yurttaşlar Fiskaya Seyir Terasında Fiskaya Şelalesi, Hevsel Bahçeleri ve Dicle Vadisi’ni izlemenin keyfini çıkaracak.

170 metrekare kompozitdeck, 60 metrekare cam teras olmak üzere toplam 230 metrekareden oluşan alanda seyir terası ve kafe bulunuyor.

‘ÜCRETSİZ OLMASI HALKA HİZMETTİR’

Seyir Terasının ücretsiz hale getirilmesi yurttaşları memnun etti. Cam Teras’a çıkıp manzaranın keyfini ücretsiz yaşayan yurttaşlardan biri olan Bülent Özceylan, “İzmir’den geldik. Buranın ücretsiz olduğunu duyduk ve memnun olduk. Ücretsiz olması halka hizmettir. Büyükşehir Belediyesine bu konuda teşekkür ederiz” dedi.

Cam Teras’ın ücretsiz hizmet vermesini memnuniyetle karşıladığını belirten Cennet Cengiz ise, “Cam terasın daha önce ücretli olması ve şu anda ücretsiz şekilde halka açılması keyif verici. Bundan dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzellikleri halka açmaları, göstermeleri bu güzel bir olay” şeklinde konuştu.

Diyarbakırlıların uğrak yeri olan teras artık ücretsiz!

‘ÜCRETSİZ OLMASI AVANTAJ’

Bu tür hizmetlere ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Ümit İsafça da “Burada yapılmış olan Cam Teras’ın çok güzel bir hizmet olduğunu gördüm, çok memnun oldum. Memleketimizin bu tür hizmetlere ihtiyacı var. Ücretsiz olması da ayrıca bizim için bir avantajdır” diye konuştu.