Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Vefat Eden Profesör İçin Anma Töreni

Diyarbakır’da vefat eden Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Demet için Veteriner Fakültesinde anma töreni düzenlendi.

Diyarbakır’da vefat eden Veterinerlik

Diyarbakır’da Vefat Eden Profesör İçin Anma Töreni. Prof. Dr. Ömer Demet için Veteriner Fakültesinde anma töreni düzenlendi.

 

ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLER KATILDI

 

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Denli, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİLER

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, merhum öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Demet’e rahmet dileyerek “Kıymetli eşi başta olmak üzere, kederli ailesine, yakınlarına, fakültemize/üniversitemize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Vural ise, Prof. Dr. Ömer Demet hocayı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, “Kendisinin manevi huzurunda; bilim dünyasına, insanlığa, ülkemize, şehrimize ve Üniversitemize sağladığı değerli katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu düşüncelerle sözlerime son verirken bir kez daha merhum hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Hocamızı rahmetle, özlemle, şükranla yâd ediyor, değerli ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine tekrar başsağlığı diliyorum” dedi.

 

ÖĞRENCİLER HOCALARINI ANLATTI

 

Öğrenci Temsilcisi İsmail Bıçak ve Öğrenci Baver Alpar ise vefat eden hocaları ile yaşadıkları anılarını paylaştı.