Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ve Şair İbrahim Sadri’yi Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan

Diyarbakır’da Ramazan etkinlikleri sürüyor! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi kapsamında İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ve Şair İbrahim Sadri’yi Diyarbakırlılarla buluşturdu.

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ‘2024 Ali Emiri Kültür-Sanat Sezonu’ Ramazan ayı etkinlikleriyle devam ediyor.

“Bereketin İzinde Diyarbakır’da Ramazan” mottosuyla düzenlenen etkinlikler kapsamında İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Namaz üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Şair İbrahim Sadri ise sevilen şiirlerini seslendirdi.

Program, plaket takdimi ile sona erdi.

“Ramazanı tadıyla geçirmemizi sağlıyor”

dinleyicilerden Nur Kök, etkinlikleri keyifle takip ettiğini söyledi. Ramazan ayında gerçekleştirilen etkinliklere olabildiğince katılmaya çalıştığını ifade eden Kök, şöyle konuştu:

“Bu tür organizasyonlar hem görmek istediğimiz sanatçıları görmemize vesile oluyor, hem de ramazanı tadıyla geçirmemizi sağlıyor. Bu yüzden hoşuma gidiyor ve gelebildiğim kadar geldim bu etkinliklere.”

Katılımcılardan Cumali İnan Çiçek ise, “Belediyenin Ramazan’a özel yapmış olduğu etkinlikler edebiyat ve kültür-sanat alanlarında maneviyat ve heyecan katıyor bize, teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.