Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Öğrenciler Kimyasaldan Zehirlendi

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Bağıvar Mahallesi’ndeki bir okuldaki öğrenciler sınıf temizliği için evden getirdikleri kimyasallardan zehirlendi. Bulantı ve kusma şikayeti olan öğrenciler hastanede tedavi altına alındı.

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı

Diyarbakır’da Öğrenciler Kimyasaldan Zehirlendi. Sur’daki bir okuldaki öğrenciler sınıf temizliği için evden getirdikleri kimyasallardan zehirlendi.

 

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Bağıvar Mahallesi’ndeki Fehmi Taşkın Şehit Üstteğmen Ortaokulu’nda 10-11 arasında çocuk sınıfta yaptıkları temizlik sırasında oluşan kusma ve bulantı şikayeti ile hastaneye kaldırıldı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, sınıf temizliği için evden getirdikleri temizlik maddesi kimyasalları karıştıran öğrenciler oluşan kimyasal tepkimeden dolayı bulantı ve kusma şikayetleri yaşadı. Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan öğrenciler tedavi altına alındı.

Tedavileri devam eden çocukların hayati tehlikesi bulunmazken, öğrencilere sınıf temizliği yaptırılması ve temizlik maddesi kimyasallara maruz kalmaları eğitime verilen önemi gözler önüne serdi.