Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da muhtarlarla MHP arasında ‘fotoğraf’ krizi!

Diyarbakır’ın MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, 6 ay önce muhtarlarla mahallenin sorunlarını konuşmak için bir araya geldiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, AK Parti’ye destek istedi.

Diyarbakır’ın MHP Sur İlçe

Diyarbakır’da muhtarlarla MHP arasında ‘fotoğraf’ krizi! Diyarbakır’ın MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, 6 ay önce muhtarlarla mahallenin sorunlarını konuşmak için bir araya geldiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, AK Parti’ye destek istedi.

 

 

Diyarbakır’da seçime günler kala, partiler arasındaki rekabet de arttı. Sur İlçesi’ndeki Cemal Yılmaz Mahallesi Muhtarı Koçero Topdemir’in iddiasına göre, MHP Diyarbakır merkez Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, 6 ay önce muhtarlarla paylaştığı bir fotoğrafı 7 Mart’ta sosyal medya hesabından paylaşarak, “Sur muhtarları ve vatandaşlar AK Parti’ye tam destek sözü verdi” mesajı paylaştı.

6 ay önce çekildi

Fotoğrafın 31 Ekim 2023 tarihinde çekildiğini belirten Topdemir, “6 ay önce mahalle sorunları için Sur’un 6 muhtarıyla beraber Sakir Erdin’le bir araya geldik. Biz 6 ay önce tişörtlüyken çektiğimiz fotoğrafı, bir hafta önce yayınlayıp ‘Sur muhtarları ile vatandaşlar, AK Parti’ye tam destek sözü verdi’ demiş bunlar külliyen yalandır. Muhtar kimdir ki kendi halkı adına, o partiye, bu partiye oy vereceksin desin. Bunu demez, deme hakkı da yoktur. Benim sadece bir oyum var, o şahsidir ve gizlidir. Benim kendi mahallemin adına konuşma hakkım yok” dedi.

 ‘Bizim üzerimizden farklı bir algı yarattı’

15 yıldır Cemal Yılmaz Mahallesi’nde muhtarlık yapan Topdemir, “Biz muhtarlar hiçbir partiye veya siyasi kuruşuna bağlı değiliz. Bizler bağımsız adaylarız. Mahallemizin sorunları ve çözüm yolları için her kurum ve kuruluşla görüşebiliriz. Bunda herhangi, bir yanlışlık yok. Bu seçim arifesinde MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin yanlış ve yalan beyanında bulundu” diye konuştu.