Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da gösteri ve yürüyüş alanları belli oldu!

Diyarbakır Valiliği, kentteki gösteri ve yürüyüşleri alanlarını belirledi. Buna göre etkinlikler İstasyon Meydanı, Nevroz Parkı ve i TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak

Diyarbakır Valiliği, kentteki gösteri

Diyarbakır’da gösteri ve yürüyüş alanları belli oldu! Diyarbakır Valiliği, kentteki gösteri ve yürüyüşleri alanlarını belirledi. Buna göre etkinlikler İstasyon Meydanı, Nevroz Parkı ve i TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak

 

Diyarbakır’da yapılacak gösteri, yürüyüş ve miting gibi etkinliklerin alanları belirlendi. Valilikten yapılan duyuruda, Yenişehir ilçesindeki İstasyon Meydanı, Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı ve Yenişehir ilçesindeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde etkinliklerin yapılacağı bildirildi.

İstasyon Meydanı için ilk toplanma yerinin Urfaktapı Kavşağı olup, yürüyüş güzergahı ise İstasyon Caddesi’nde olacak. Dağılma yönleri de İstasyon Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Bağlar istikameti oldu.

Zümrütkent Caddesi, Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavşakta toplanma alanı olarak belirlenirken, yürüyüş güzergahı ise Zümrüt evleri geçtikten sonraki kavşaktan Zümrütkent Caddesini takiben Nevroz Alanı. Toplantı alanı ise Nevruz Alanı (Bağlar Belediyesi Bağcılar Bölgesindeki M 44a – 09 paftasındaki boş alan) olarak belirlendi. Dağılma yön ve yerleri de Zümrütkent Caddesi İstikameti, Yeni Hal 1. ve 2. cadde İstikameti, Urfa Yolu İstikameti, Hamravat Evleri istikameti oldu.

Elazığ Caddesi Unatlar Oto Ford Servisi Karşısında bulunan boş alanda toplanma yeri olarak belirlendi. Yürüyüş güzergahı da Elazığ Caddesi. Toplantı alanı TÜYAP Fuar Merkezi olurken, dağılma yön ve yerle ise Elazığ Caddesi şehir merkezi istikameti, Üçkuyular Toki istikameti, Arıtma Tesisleri istikameti, Elazığ Caddesi Ergani istikameti olarak açıklandı.