Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Durdurulan Araçta Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır’da jandarma tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde, şehir merkezinde durdurulan bir araçta uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır’da jandarma tarafından yapılan

Diyarbakır’da Durdurulan Araçta Esrar Ele Geçirildi. Şehir merkezinde durdurulan bir araçta uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

 

Diyarbakır’da jandarma tarafından yapılan titiz çalışmalar neticesinde, şehir merkezinde durdurulan bir araçta; 116 adet poşette satışa hazır halde toplam 67 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

 

Diyarbakır Valiliği, ele geçirilen uyuşturucularla ilgili paylaştığı bilgi notunda şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığınca, yapılan titiz çalışmalar neticesinde; Çölgüzeli Mahallesinde durdurulan M.K. isimli şahsa ait araç içerisinde (116) adet poşette satışa hazır halde toplam (67) kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak, ele geçirilen kubar esrar maddesi muhafaza altına alınmış, yakalanan M.K. isimli şüpheli adli işlemleri tamamlanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.                Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir”