Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Dar Gelirlilere 30 Bin TL faizsiz Kredi! Hangi Bankalar Veriyor, Başvuru Nasıl?

Dar gelirlilere 30 bin TL’lik faizsiz kredi kampanyası devam ediyor. İşte kampanyanın başvurusuna dair bilgiler ve kredi detayları.

Dar gelirlilere 30 bin

Diyarbakır’da Dar Gelirlilere 30 Bin TL faizsiz Kredi! Hangi Bankalar Veriyor, Başvuru Nasıl?

 

30 bin TL faizsiz kredi veren bankalar.

 

Bankalardan son dakika haberi geldi. Gelen haberlerde 5 bankanın faizsiz 30 bin TL kredi vereceği bildirildi.

 

5 bankadan son dakika haberi geldi. Gelen haberde emeklilere, kamu personellerine ve özel sektör çalışanlarına 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verildiği bildirildi. Peki, kredi başvurusu nasıl yapılır? Kredi başvuru şartları nedir? Hangi bankalar kredi veriyor? Faizsiz veren kredi bankalar hangileri? İşte tüm detaylar…

 

 

HANGİ BANKALAR FAİZSİZ KREDİ – NAKİT AVANS VERİYOR?

 

Bankaların resmi internet adresi üzerinden yayınlanan açıklamalara baktığımızda bankaların faizsiz kredi kampanyalarına şu şekilde yer verildi:

QNB

 

QNB Finansbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında 20 bin TL nakit avans ve 10 bin TL kredi olmak üzere toplamda 30 bin lira kredi verileceği bildirildi. 30 bin lira 6 ay vade ile verilecek ve ayda geri ödeme 5 bin lira olarak yapılacak.

 

Başvuru yapacak kişilerin daha önce QNB Finanbank’ta hesabı olmaması ve yeni hesabını mobil uygulama üzerinden, telefondan açması gerekmektedir.

 

 

 

AKBANK

 

Faizsiz kredi veren ikinci banka da Akbank oldu. Banka tarafından yapılan açıklamada 30 bin lira faizsiz kredi kampanyasına şu şekilde yer verildi:

 

“Mobilden Akbanklı Olanlara Toplam 30.000 TL’ye Varan %0 Faiz!

 

10.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL 6 ay vadeli taksitli avansı %0 faizle kullanmak için hemen şimdi mobilden Akbanklı ol”

 

Başvurular ise 29 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak kişilerin daha önce Akbank’a müşteri olmaması gerekmektedir. İlk defa mobilden hesap açacaklara faizsiz kredi verilecek.

 

DENİZBANK

 

Denizbank resmi sayfasından yayınlanan son dakika açıklamasında 20 bin TL’lik kredi ve 10 bin TL’lik faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Toplamda 30 bin liralık kredinin 6 ayda geri ödemesi her ay 5 bin lira olacak.

 

Bankaya başvurular mobilden yapılacak. Bankanın mobilini açtıktan sonra yeni müşteri olarak başvuru yapabileceksiniz.

 

 

 

 

 

İŞ BANKASI

 

İş Bankası resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 30 bin TL verileceği açıklandı. Açıklanan faiz kararı şu şekilde:

 

“İşCep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla 30.000 TL’ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığına ek, hisse senedi işlemlerinizde 0,05% komisyon oranı fırsatı,1 yıl ücretsiz Havale/EFT, aidatsız kart imkanı ve size özel oranlarla vadeli TL mevduat hesabı ayrıcalıklarıyla İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te”

 

30 bin TL 6 ay vade ile çekilecek ve ödeme bankaya 6 eşit taksitle yapılacak.

 

 

 

GARANTİ BBVA

 

Garanti BBVA’nın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada 30 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasına yer verildi.

 

Bankanın resmi açıklaması şu şekilde:

 

“30.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası!

 

 

Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın”