Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Belediye Annelere Aylık 2000 TL Para Yardımı Yapacak!

Diyarbakır’da “Anne Destek Projesi ile Fedakâr Annelerimizin Yanındayız” projesi ile annelere nakit para yardımı yapılacak.

Diyarbakır’da “Anne Destek Projesi

Diyarbakır’da Belediye Annelere Aylık 2000 TL Para Yardımı Yapacak! Eğil Belediyesi annelere aylık 2 bin TL yardımda bulunacak.

 

Diyarbakır Eğil Belediyesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kayıtlarını esas alarak ihtiyaç sahibi annelere aylık 2 bin TL nakdi destekte bulunacak.

 

ANNELERE AYLIK NAKDİ YARDIM

 

Eğil İlçe Belediyesi “Anne Destek Projesi ile Fedakar Annelerimizin Yanındayız” projesi ile annelere aylık 2 Bin TL nakdi yardımda bulunacak.

Eğil İlçe Belediyesi,  sosyal medya X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda; “Anne Destek Projesi ile Fedakar Annelerimizin Yanındayız. Annelik yolculuğunuzda yanınızdayız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) kayıtlarına göre ihtiyaç sahibi annelerimize aylık “2.000” nakdi destek de bulunuyoruz” duyurusunda bulundu.

 

 

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

 

Eğil Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılması gereken başvurular, 15 Şubat- 25 Şubat tarihleri arasında alınacağı belirtilirken, ilk ödeme tarihi olarak da 1 Mart belirlendi.