Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Solmaz atandı

Yaklaşık bir yıldır vekil başhekim ile yönetilen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim ataması yapıldı. Başhekimliğe İç Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. İhsan Solmaz atanırken, vekil başhekim Süleyman Öden de Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine geri döndü.

Yaklaşık bir yıldır vekil

Diyarbakır’da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne İç Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. İhsan Solmaz atandı.

Şırnak, Batman, Mardin gibi illerden her gün yüzlerce hastanın tedavi hizmeti aldığı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammed Asena’nın geçen yıl biten sözleşmesi uzatılmamıştı. Bir yıldır vekil başhekim Süleyman Öden’in yönettiği hastaneye sonunda başhekim ataması yapıldı.

ÖDEN’İN YERİNE SOLMAZ ATANDI

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. İhsan Solmaz atandı. Solmaz’ın atanmasından sonra vekil başhekim Süleyman Öden, Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevine geri döndü.

diyarbakirda-arastirma-hastanesi-bashekimligine-doc-dr-solmaz-atandi

KBB DOKTORLARI İLE POLEMİK YAŞAMIŞTI

Süleyman Öden, Kulak Burun Boğaz hekimlerinin para ile burun estetiği operasyonu yaptığını, diğer hastalara vakit ayırmadığını iddia etmişti.

DOÇ. DR. İHSAN SOLMAZ KİMDİR?

Diyarbakırlı olan Doç. Dr. İhsan Solmaz, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir Dahiliye Uzmanı olarak görev yapıyor. İç Hastalıkları uzmanıdır. Rektum Kanseri (Kalın Bağırsak Kanseri), Lökositüri (İdrarda Lökosit Bulunması), Şişmanlık (Obezite) alanlarında hizmet veriyor ve Lökoferez, Akupunktur tedavisi, Afp kan testi(alfa-fetoprotein kan testi) hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.