Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da 61 Yaşındaki Adam Kayboldu!

Diyarbakır’da dün sabah saatlerinden buna yana ulaşılamayan 61 yaşındaki adam her yerde aranıyor.

Diyarbakır’da dün sabah saatlerinden

Diyarbakır‘da 61 Yaşındaki Adam Kayboldu! Diyarbakır’da dün sabah saatlerinden buna yana ulaşılamayan 61 yaşındaki adam her yerde aranıyor. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan Mustafa Ersoy, dün sabah namaz kılmak için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Ailesi tarafından yapılan tüm aramalara rağmen 24 saattir kayıp olan Ersoy’un bulunması için çalışma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre, 61 yaşındaki Mustafa Ersoy, 20 Şubat Pazartesi günü namaz kılmak için evden çıktı. O saatten sonra Ersoy’dan bir daha haber alınamadı. Ailesi tarafından yapılan tüm aramalara rağmen Ersoy’un izine rastlanılamadı.

Aile Endişeli Bekleyişte

Kayıp olan Mustafa Ersoy’un akrabaları, her yerde aradıklarını ancak izine rastlayamadıklarını söylediler. Aile, Ersoy’u görenlerin polise haber vermesini istedi. Mustafa Ersoy’u gören veya hakkında bilgisi olan vatandaşların 155 Polis İhbar Hattını aramaları veya en yakın polis karakoluna bildirmesi rica olunur.

Ailenin Endişesi Artıyor

24 saattir kayıp olan Mustafa Ersoy’un akıbeti belirsizliğini koruyor. Ailesi her geçen saat endişesi artarken, Ersoy’un sağ salim bulunması için çalışmalar devam ediyor.