Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Vekili Ensarioğlu Müjdeyi Verdi!

Diyarbakır’ın 2 ilçesine doğalgaz geliyor. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Dicle İlçesinin 2024 doğalgaz yatırım programına alındığını müjdelerken, Diyargaz da hem Dicle hem de Kulp ilçesi için doğalgaz ihalesine çıkacağını bildirdi.


Diyarbakır’ın 2 ilçesine doğalgaz

Diyarbakır Vekili Ensarioğlu Müjdeyi Verdi! Diyarbakır’ın Dicle ve Kulp ilçelerine doğalgaz geliyor. İki İlçede doğalgaz ihaleleri 15 Şubat’ta yapılacak.

 

Diyarbakır’ın Dicle ve Kulp ilçelerinde yapılacak doğalgaz ihalesinin detayları belli oldu. Diyarbakır Doğalgaz Dağıtım şirketinin yapacağı ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte ilçelerde altyapı çalışmalarının başlanması bekleniyor.

 

DİCLE VE KULP İLÇESİ DOĞALGAZ İHALESİ YAPILACAK

 

Dicle ve Kulp ilçelerindeki doğalgaz ihaleleri 15 Şubat’ta yapılacak. Merkez Kayapınar’da düzenlenecek. İhaleler açık ihale şeklinde olacak. Dicle ilçesindeki doğalgaz ihalesi saat 10.00’da, Kulp ilçesindeki doğalgaz ihalesi ise saat 12.00’da yapılacak. Her iki ilçenin doğalgaz ihalesi açık ihale ile yapılacak ve alım işinin tedarik süresi ise 4 yıl 10 ay olacak.

 

2024 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Dicle’nin 2024 Doğalgaz Yatırım programına dahil edildiğini belirterek şöyle dedi:

 

Dicleli hemşehrilerimizi daha konforlu bir yaşamla buluşturmak için doğalgaz altyapı çalışmalarına başlıyoruz. Dicle Belediye Başkanımız Sn. Felat Aygören ile birlikte, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Dr. Alparslan Bayraktar’ı ziyaretimiz neticesinde Dicle ilçemizin Doğalgaz Dağıtım Lisansı onaylanıp, 2024 Doğalgaz Yatırım Programına dahil edildi.  Destekleri için, başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli Bakanımız Sn. Dr. Alparslan Bayraktar’a teşekkür ederiz.  Dicle’mize hayırlı olsun.”