Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Kocaköylü Gençlere Piyango! Belediye Yardım Edecek

Diyarbakır Kocaköy Adayı Muhammed Han Kaya, seçilmesi durumunda Köcaköy gençlerinin rahat bir şekilde evlenmeleri için belediye yardımında bulunacağını söyledi.

Diyarbakır Kocaköy Adayı Muhammed

Diyarbakır Kocaköylü Gençlere Piyango! Belediye Yardım Edecek. Kocaköy Belediye Başkan Adayı, gençlere evlilik için belediye yardımında bulunacak.

 

Hüda-Par’ın Diyarbakır Kocaköy İlçe Belediye Başkan Adayı Muhammed Han Kaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar bir çok köy ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Kaya, propaganda süresi içerisinde tüm ilçeyi ev ev, dükkan dükkan gezeceğini sıkmadık el bırakmayacağını söyledi.

 

“KOCAKÖY’DEN ADAY OLMAMA ÇOK SEVİNDİLER”

 

24 yıllık eğitimci olan Kaya, kendisinin yetiştirdiği onlarca Kocaköylü gençlerin ve velilerinin aday olduğunu duyduklarını belirterek, “Öğrencilerimden bazıları bana mesaj atıyor ve Kocaköy’de aday olmamdan ötürü inanılmaz mutlu olduklarını beyan ediyorlar. Bende onların verdiği moral ve motivasyonla çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum” dedi.

 

Diyarbakır'da Hüda Par'ın Kravatlı Tek Adayı!

 

 

“BÖLGEDE MAHALLE BASKISI VAR”

 

Bölgede özellikle mahalle baskısı olduğunu iddia eden Kaya, “Örneğin görüştüğümüz konuştuğumuz birçok kişi oyunu bana vereceklerini ancak bunu kimse ile paylaşmamamız noktasında bize telkinlerde bulunuyorlar. İlla birilerinden gözükme zorunlulukları varmış gibi böyle bir davranış içerisine giriyorlar. Bu durum aslında oldukça hoş olmayan bir durumdur. İnsanların kendi özgür hür iradelerini ifade ve neticeye yansıtma gibi hakları bulunuyor. Buna kimsenin baskı ve ipotek koyma hakkı yoktur” şeklinde konuştu.

 

“BU YAŞIMA KADAR HARAM YOKMA YEMEDİM”

 

Kocaköy’de Hüda-Par’a verilen oyların halka hizmet olarak geri döneceğini kaydeden Kaya, “50 küsur yaşındayım ve bu güne kadar kursağımızdan haram lokma girmedi, bundan sonra da girmeyecek elhamdülillah. Kazanmamız durumunda halkın kaynaklarını halkın emrine çalmadan çırpmadan sunduğumuzda bunun en büyük kazananı yine Kocaköy halkı olacaktır” diye konuştu.

 

“GENÇLERİN EVLİLİKLERİNE BELEDİYE YARDIMI”

 

Kaya, “En büyük projesinin özellikle evlenmek isteyen ama imkan bulamayan gençlerle ilgili olacak. Düğün salonu, takı ve masraflar karşısında genç kardeşlerimiz çok zor durumda kalıyor. Biz onların bu derdine derman olup belediye imkanlarını da seferber ederek mutluluklarına ortak olacağız” diye devam etti.