Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Kayapınarlı Gençler Yaşadı! AK Parti Adayı Fırat’tan Ücretsiz Düğün Salonu Projesi

AK Parti’nin Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçe Belediye Başkanı Adayı Dt. Ali Rıza Fırat, Kayapınar bölgesindeki genç çiftlerin düğünlerini ücretsiz yapacaklarını söyledi.

AK Parti’nin Diyarbakır Merkez

Diyarbakır Kayapınarlı Gençler Yaşadı. AK Parti Adayı Fırat’tan Ücretsiz Düğün Salonu Projesi. Adaylar açıkladıkları birbirinden önemli projeleriyle dikkat çekiyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Diyarbakır Merkez Kayapınar İlçe Belediye Başkanı Adayı Dt. Ali Rıza Fırat, seçim çalışmalarına arkalıksız devam ediyor. Çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Fırat, hemen hemen her kesimle bir araya geliyor.

PROJELERİNİ ANLATTI

Bu kapsamda Fırat, Diyarbakır Özgür Haber Gazetesini ziyaret etti. Yerel seçim süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Fırat, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmen Engin Öztürk ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nurullah Ergün ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede Fırat, Kayapınar için projelerini ve hedeflerini anlattı.

KADINLARA ÖZEL ALANLAR

Kadınlara kendilerini her açıdan rahat hissedecekleri alanlar oluşturacaklarını kaydeden Fırat, klasik belediyecilik anlayışından uzak halkla iç içe bir yönetimle, hizmet belediyeciliğini benimseyeceğini ifade ederek şunları söyledi:

“Belediyelerin görevleri olan her şeyi zaten yapılması zaruridir. Bizim burada yapmak istediğimiz tamamen vatandaşın yanında olmak, huzuruna huzur katmak olacak. Örneğin sitelerin ortak giderleriyle ilgili ciddi işler yapacağız ve yapacağımız işler ile site ortak giderleri minimize edip sıfırlayacağız inşallah.

ÜCRETSİZ KREŞ VE DERSHANE

Yine her mahallede ücretsiz dershane, kreş gibi hizmet mekanları oluşturacağız. Engelli vatandaşların bir mola merkezi, yaşlı ve bakıma muhtaçlara Vefahane gibi hizmetlerimiz olacak. Evcil hayvan besleme alışkanlığı giderek artıyor. Bu da evcil hayvan oteli gibi bir mekana ihtiyacı doğuruyor.

ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONU VE ÇEYİZ PAKETİ

Gençlerin özellikle ortaokul ve lise dönemlerine hitap edecek çok sayıda aktivitelerle tanıştıracağız. Yine çocuk köyü projemiz var ve çocuklar inanılmaz mutlu zamanlar geçirecek. En önemli projelerimizden biri de ücretsiz düğün salonu olacak. Çeyiz paketlerini genç çiftlerimize hediye edeceğiz. Onların en mutlu anlarında yanlarında duracağız.”