Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır ‘da “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” karate etkinliği

Diyarbakır’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Diyarbakır Olimpiya Spor Salonunda “Hayatı paylaşmak için engel yok” Karate etkinliği düzenlendi.

Diyarbakır’da 3 Aralık Dünya

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Diyarbakır Olimpiya spor salonunda yapılan “Hayatı paylaşmak için engel yok” Karate etkinliği Diyarbakır Bölge Karate Antrenörü Mehmet Yazar nezaretinde gerçekleşti. Yapılan etkinliğe Diyarbakır Rehabilitasyon ve Aile Danışma merkezlerinden 20’ye yakın engelli çocuklar ve velileri katıldı.

3 Aralık Dünya engelliler günü etkinliğini düzenleyen Diyarbakır Bölge Karate Antrenörü Mehmet Yazar açıklamasında,   “Kendi spor salonumuzda Diyarbakır’dan , Rehabilitasyon ve Aile Danışma merkezlerinden 20’e yakın engelli  çocuklarımız ile birlikte Karate spor etkinliğini yaptık. Çok eğlenceli ve güzel geçen bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Asıl buradaki amacımız  engelliliğin sosyal yönleriyle tüm insanlığı yakından ilgilendiren ve  olumsuz etkilerini en aza indirmek için her insanın katkısına ihtiyaç vardır” dedi.

Yazar açıklamasının devamında ;

“Kardeşlerimizin  burada yaptığımız Karate spor etkinliği ile sosyal hayata katılımını da teşvik etmek önemli bir adım. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatta daha çok yer almaları, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.