Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır belediye işçilerine müjde! Sözleşme imzalandı!

Diyarbakır’daki belediye işçilerinin uzun süreden bu yana bekledikleri anlaşma sonunda imzalandı.

Diyarbakır’daki belediye işçilerinin uzun

Diyarbakır belediye işçilerine müjde! Sözleşme imzalandı! Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı ve BEM-BİR-SEN arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

 

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman’nın makamında, Bem-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Kayapınar Belediyesi bünyesinde çalışan memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi.

 

 

Bem-Bir-Sen İl Başkanı Yağmur, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Kayapınar Belediye Başkan Vekili Arif Karaman’a teşekkür ederek sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

 

Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Vekili Karaman da sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

 

“Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığımız ile BEM-BİR-SEN arasında imzalanan sosyal denge tazminatı sözleşmesi memurlarımıza hayırlı olsun. Toplumsal denge ve refah için atılan bu adım, daha güçlü bir işbirliği ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlayacak” denildi.