Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Basın İlan Kurumu Müdürü Kutay’dan gazetemize ziyaret!

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Hasan Kutay, gazetemizi ziyaret ederek Basın Kanunu’nda yapılan değişiklikleri ve internet haber sitelerinin de resmi ilan ve reklamları yayımlanması hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Basın İlan Kurumu Diyarbakır

Ferhat AYGÜN

Diyarbakır Basın İlan Şube Müdürü Hasan Kutay, kurum personeli Sami Altun ile birlikte gazetemiz ve internet sitemizi ziyaret etti. Özgür Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Engin Öztürk, ozgurhabergazetesi.com İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Nurullah Ergün ve gazete çalışanlarıyla kısa bir toplantı yaparak fikir alış verişinde bulunan Kutay, Basın Kanunu’nda yapılan değişiklikleri ve internet haber sitelerinin de resmi ilan ve reklamları yayımlanmasıyla ilgili istişarede bulundu.

Ziyarette konuşan Kutay, misafirperverliklerinden dolayı Öztürk ve ekibine teşekkür ederken, Yerel basının güçlü olduğu Diyarbakır’da, ulusal ve uluslararası bir çok yayın kuruluşunun temsilciliklerinin bulunduğunu aktaran Kutay, “Diyarbakır basını bu anlamda oldukça güçlüdür. Hep birlikte daha ileriye gitmek adına istişarelerimiz hep olacak” dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Öztürk de Kutay ve Altun’un ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret günün anısına çekilen resim ile son buldu.