Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Barosu, Sur’da Gazeteciye Yapılan Saldırıyı Kınadı

Diyarbakır Sur’da Rudaw TV muhabiri Maşşallah Dekak’a yönelik gerçekleşen saldırıya ilişkin paylaşımda bulunan Diyarbakır Barosu, “Rudaw Tv muhabiri Maşşallah Dekak’a yönelik gerçekleşen çirkin sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Diyarbakır Sur’da Rudaw TV

Diyarbakır Barosu, Sur’da Gazeteciye Yapılan Saldırıyı Kınadı. Rudaw TV muhabiri Maşşallah Dekak’a yönelik gerçekleşen saldırıya tepkiler sürüyor.

 

Diyarbakır Sur’da dün, Rudaw TV muhabiri Maşşallah Dekak’a yönelik gerçekleşen saldırıya Diyarbakır Barosu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kınadı.

 

 

‘ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ’

 

Diyarbakır Barosu’ndan yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Diyarbakır’da haber takibi esnasında Rudaw Tv muhabiri Maşşallah Dekak’a yönelik gerçekleşen çirkin sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyoruz.

 

Maşallah Dekak ve basın camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Hukuki sürecin takipçisi olacağız.”

 

Ne olmuştu?

 

Diyarbakır Sur’da DEVA Partisi Ali Babacan’ı takip eden gazetecilerden Rudaw TV muhabiri Maşşallah Dekak’a, Kürtçe konuştuğu için bir kişi,  sözlü ve fiziki saldırıda bulundu. Saldırgan orada bulunan gazetecilere de küfür ve hakaretler yağdırdı. Gelen tepkiler üzerine saldırgan gözaltına alındı.