Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dicle Üniversitesi erkek basketbolda namağlup şampiyon!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen üniversiteler arası basketbol bölgesel lig müsabakalarında a Dicle Üniversitesi , erkek basketbol takımı namağlup şampiyon oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu

Dicle Üniversitesi erkek basketbol takımı. üniversiteler arası basketbol bölgesel lig müsabakalarında şampiyonluğa ulaştı.

 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve Muş Alparslan Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı üniversiteler arası basketbol bölgesel lig müsabakalarına Dicle Üniversitesi , erkek basketbol takımı ile katılım sağladı.

 

ŞAMPİYONLUK GELENEĞİ DEVAM ETTİ

 

Bir önceki yıl düzenlenen ve Dicle Üniversitesi  erkek basketbol takımının namağlup şampiyon olarak tamamladığı organizasyonda bu yıl da şampiyonluk geleneği devam etti ve Dicle Üniversitesi namağlup şampiyon oldu. Erkek basketbol takımı, turnuva boyunca saha içerisinde oynadıkları basketbol ve saha dışına yansıttıkları sporcu davranışları ile izleyenler başta olmak üzere turnuvada yer alan takımların beğenisini topladı. Bu şampiyonluk ile Dicle Üniversitesi federasyon tarafından düzenlenecek olan basketbol süper lig terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

dicle-universitesi-erkek-basketbolda-namaglup-sampiyon

Şampiyon takımın son yıllarda antrenörlüğünü yapan ve aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda görevli Arş. Gör. Yusuf Gözaçık, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olup Dicle Üniversitesini ve şehrim  en iyi şekilde temsil etmeyee katkı sağlayan başta Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç olmak üzere, rektör yardımcısı Prof. Dr. Ezeli Azarkan ile üniversite genel sekreter yardımcısı Hacı Yılmaz, SKS daire başkanı Hacı Cebe, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Hüseyin Nasip Özaltaş’a ve takımı destekleyen herkese teşekkürlerini dile getirerek, süper lig terfi müsabakalarında da üniversiteyi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.