Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM’li Belediye Başkanı, ‘Emir Büyük Yerden’ diyerek işçi kıyımına başladığı iddiası!

31 Mart’ta kazandığı seçimlerin ardından görevi devralan DEM Partili Siraç Çelik’in ilk icraatı işçilerle uğraşmak oldu. Bağlar Belediyesi, aldığı kararla zabıta ve sivil savunmada bulunan yüzlerce personel temizlik işleri emrine verildi. Kararı yeniden gözden geçirmesi için Belediye Başkanı ile görüşen personel, Başkan Çelik’in kendilerine ‘Emir büyük yerden geldi. Yapabileceğim bir şey yok’ dediğini iddia etti.

31 Mart'ta kazandığı seçimlerin

DEM’li Belediye Başkanı, ‘Emir Büyük Yerden’ diyerek işçi kıyımına başladığı iddiası! Başkan, ‘Emir Büyük Yerden’ diyerek işçilerin yerini değiştirdiği iddia edildi.

 

EŞİ VE YAKINLARINI İŞE ALMIŞTI

 

Önceki dönem başkan olur olmaz ilk işi, eşi ve yakın akrabalarını belediyede işe sokan ve AK Partili isimlerin eş ve yakınlarını belediyede işe alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyloğlu’ndan 31 Mart’ta kazandığı seçimlerin ardından görevi devralan DEM Partili Siraç Çelik’in de ilk icraatı işçilerle uğraşmak oldu. Bağlar Belediyesi, aldığı kararla zabıta ve sivil savunmada bulunan yüzlerce personel temizlik işlerine verildi.

 

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, ‘hırsızlık’ suçundan yargılanmış!

 

ZABITALAR ÇÖPÇÜ OLDU!

 

DEM Partili Diyarbakır Bağlar Belediyesi Başkanı Siraç Çelik’in ilk icraatı işçilerle uğraşmak oldu. Bağlar Belediyesi’nce alınan karar gereği, zabıta ve sivil savunmada bulunan yüzlerce personel temizlik işleri müdürlüğü emrine verildi.

 

31 Mart’ta kazandığı seçimlerin ardından ilk işi, AK Partili Bağlar eski Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun torpille işe aldığı iddia edilen yüzlerce kişiyi belediyelerde angarya sayılan temizlik işlerine vermek oldu.

 

 

 

PERSONEL KARARI DOĞRU BULMADI

 

İlk olarak zabıta ve sivil savunmadaki personele yönelen Bağlar Belediyesi, sabah saatlerinde söz konusu birimlerde görevli yüzlerce personele tebligatta bulundu. Tebligatı alan personel belediye önünde toplandı. Kararı haksız bulan personel, seçim sonuçları ve kazanan partilere göre kendilerine görev verilmesini doğru bulmadığını belirtti.

 

 

 

Bağlar Belediyesi’nin işleyen mekanizmasının bu vaziyetle bozulduğunu iddia eden personeller, bu durumun kendilerini de yıprattığını ifade etti.

 

 

 

‘EMİR BÜYÜK YERDEN GELDİ’ İDDİASI

 

Görev yeri değişen yüzlerce personel; görüştükleri DEM Partili Bağlar Belediye Başkanı Siraç Çelik’in kendilerine emrin büyük yerden geldiğini iddia ettiklerini ve yapabileceği hiçbir şeyin bulunmadığını söylediğini öne sürdüler.