Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM Partili Beştaş’tan AK Partili Ensarioğlu’na cevap!

DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, “İstanbul’da DEM ittifakı var” diyen AK Partili Galip Ensarioğlu’na yanıt verdi.

DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir

DEM Partili Beştaş’tan AK Partili Ensarioğlu’na cevap! DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Beştaş, “İstanbul’da DEM ittifakı var” diyen AK Partili Galip Ensarioğlu’na yanıt verdi.

 

İstanbul’da gazetecilerle bir araya gelen Meral Danış Beştaş ile Murat Çepni, seçimle ilgili sorulara yanıt verdi. 2019 seçimlerinde kazanmak üzerine politika yürüttüklerini belirten Beştaş, “Bu seçimde kaybettirme ya da kazandırma stratejimiz yok. Kazanma stratejimiz var” ifadelerini kullandı.

Beştaş, partililerle birlikte İstanbul İstiklal caddesinde seçim çalışması yürüttü

Galip Ensarioğlu’na cevap

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun, “Beştaş’ın aday olmasına bakmayın, İstanbul’da DEM ittifakı var” sözlerinin hatırlatılması üzerine Meral Beştaş şunları söyledi: “İlgili şahıs bizim açımızdan çok önemli yerde durmuyor. Siyasi sığlığını gördüm. Kendisi geçen yıl CHP’ye gidip milletvekili adayı olmak istemişti. Pazarlıklar yapmıştı. Kendisi Süleyman Soylu’ya mı özeniyor? Kayyımın rantından beslendiğini bütün Diyarbakırlılar bilir. Ben bizi tartışmak yerine başka kapıya demek istiyorum. Bizim iddiamız bu ülkeye ve yurttaşlarımıza özgür bir barış sunmaktır. Polemik yapmak değil amacım. Bu gibi konuşmalar kapsam dışında” dedi.