Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP: Diyarbakır Dünyanın Merkezi Haline Gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayapınar Belediye Başkan Adayı Canan Demir, “CHP belediyeciliğiyle bambaşka bir görünüme kavuşacak. Diyarbakır dünyanın merkezi haline gelecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

CHP: Diyarbakır Dünyanın Merkezi Haline Gelecek! CHP Kayapınar Belediye Başkan Adayı Canan Demir, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayapınar Belediye Başkan Adayı Canan Demir, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Demir plan ve projeleriyle hem Diyarbakır’ın hem de Kayapınar’ın kronikleşmiş sorunlarına dikkat çekti.

 

“CEKETİMİ KOYSAM KAZANIRIM”

 

Diyarbakır ve Kayapınar’ın vizyoner bir il, ilçe olacağının altını çizen Başkan adayı Canan Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“Genel seçimlerden bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarımıza yerel seçimlerde de devam ediyoruz. Yerel seçim bizler için genel seçimler kadar önemli çünkü Türkiye’nin kurtuluş anahtarı yerel seçimlerdir. Yerel siyaset genel siyasetin de kapısını aralar ve demokrasinin temel unsurudur. Yerel seçimlerde bizler de başarımızı göstermek istiyoruz. Ceketimi koysam kazanırım söylemine son vermek ve hem Diyarbakır’ın hem de Kayapınar’ın bitmek bilmeyen kronikleşmiş bütün sorunlarına çare bulmak için geliyoruz.

 

 

“DİYARBAKIR’A HİZMETLERİMİZLE ÇOK KONUŞULACAĞIZ”

 

Bizler eminiz ki plan ve projelerimizle Diyarbakır’ımızı vizyoner bir il haline getirecek ve hizmetlerimizle çok konuşulacağız. Artık Diyarbakır sadece merkezi ile konuşulan bir yer olmayacak. Diyarbakır’ın ilçeleri, köyleri, mahalleleri CHP belediyeciliğiyle bambaşka bir görünüme kavuşacak. Diyarbakır dünyanın merkezi haline gelecek” dedi.