Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’nin Yenişehir adayı: Hayal kırıklığı yaşadım

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde seçimleri kaybeden Ak Parti adayı Muhammed Asena yaptığı açıklama ile hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde seçimleri

AK Parti’nin Yenişehir adayı: Hayal kırıklığı yaşadım

 

Diyarbakır’da, Büyükşehir Belediyesi ile merkez 4 ilçede belediye başkanlığını DEM Parti kazandı. Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nde iddialı olan AK Parti adayı seçimi kazanamadı. AK Parti’nin adayı Muhammed Asena, sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj hayal kırıklığını dile getirdi.

 

‘Tecrübe edindik’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Asena, “Aziz Diyarbakır 31 Mart yerel seçimlerinde hedeflediğimiz sonuçların çok gerisinde kaldık ve açık söylemek gerekirse sahada gördüğümüz teveccühün sandığa yansımamasından ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Bize kalan bu süreçte kazandığımız gönüller ve edindiğimiz tecrübeler oldu. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan dava arkadaşlarıma, dostlarıma ve aileme teşekkür ediyorum. Diyarbakır’a olan sevgimiz tabiki seçime endeksli değil, çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.